«Η φυσική ηλιθιότητα …και η ΜΙΤ». Μια ενδιαφέρουσα άποψη του Infognomonpolitics

Σας ομιλεί και σας γράφει πράκτορας της ΜΙΤ  ο οποίος διείσδυσε στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο (Ινφογνώμων) με σκοπό να υποβαθμίσει τις τουρκικές προκλήσεις, να αποσιωπήσει  γεγονότα που καταδεικνύουν την προετοιμασία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων για «θερμές» καταστάσεις.

Εχω άμεσες σχέσεις με  λιβανέζικο επιχειρηματικό όμιλο που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, του οποίου τα στελέχη έχουν εμπλακεί με διάφορες ισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες στο παρελθόν.Και όλα αυτά υπό την κάλυψη δήθεν «εθνικών» απόψεων και προσεγγίσεων. Αποστολή μου είναι  να «αποκοιμηθούν» οι πολίτες και να γίνει εφικτή η περίφημη «ελληνοτουρκική προσέγγιση», βασικά η δορυφοροποίηση της Ελλάδας.Αποσιωπώ και υποβαθμίζω γεγονότα  όπως αυτό της πρόσφατης άσκησης κατάληψης ελληνικού νησιού 

Εκμεταλλεύομαι το ΓΕΕΘΑ που εδώ και ένα χρόνο περίπου,κωφεύει  όπως συνηθίζει εσχάτως, προκειμένου να μην «ανακατέψει τα νερά». Άλλωστε τελευταία έχει πέσει και σε επανειλημμένες γκάφες. 

Είμαι υπο παρακολούθηση πολύ στενή  ειδικά εν όψει την κλιμάκωσης της έντασης που αναμένεται εντός του Σεπτεμβρίου και τα μηνύματα που εκπέμπονται «από την άλλη πλευρά του Αιγαίου»Μην ανησυχείτε όμως κάποιοι αγρυπνούν συλλέγουν πληροφορίες για την ενημέρωση σας είστε σε καλά χέρια

Κύριε Μανώλη Κωστίδη δεν θα συμφωνήσω μαζί σας, δεν περιμένω καμιά συγνώμη έχω αποδεχτεί ότι η φυσική ηλιθιότητα αποτελεί το απόλυτο όπλο στα χέρια όσων την κατέχουν και ομολογώ την αδυναμία μου να τους αντιμετωπίσω.

infognomonpolitics