Το π….. ί του Στρος Καν και άλλα τινά! Ένα ανατρεπτικό άρθρο.

Του Γ.ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΥ
από την Κίνηση για την Εθνική Άμυνα-ΚΕΘΑ

Οι Αμερικάνοι μας περνάνε για μακάκες όλους! Κατά καιρούς επινοούν διάφορα σενάρια για να σπρώχνουν τα γεγονότα προς την κατεύθυνση που επιθυμούν.

# Στην αρχή και δεν ξέρω αν πραγματικά αυτή ήταν η αρχή, αυτούς που δεν θέλανε τους σκοτώνανε εν ψυχρώ όπως πχ τον Κένεντι τον οποίο το κεφάλαιο δεν ήθελε επ’ ουδενί γιατί υπόγραψε ένα νόμο που μόνο το αμερικανικό δημόσιο μπορούσε να τυπώσει δολάρια και όχι η Federal Bank που μόνο Fed δεν είναι, είναι ιδιωτική. Μόλις ο Τζόνσον ορκίστηκε πρόεδρος κατάργησε αυτόν τον νόμο την άλλη κιόλας ημέρα.!

# Μετά αρχίσανε και πέφτανε αεροπλάνα και ελικόπτερα από μηχανική βλάβη [ ο πρόεδρος του Παναμά που ήθελε να εθνικοποιήσει την διώρυγα- Ο Αλεξ. Ωνάσης για ότι έκανε ο Αρισ. στην Αμερική, ακόμα τολμώ να πω και για το Σινούκ στον Άθω { πρέπει να δούμε τι κρυβόταν πίσω από την απώλεια του πατριάρχη}]

Ο κατάλογος δεν έχει τέλος.
# Την περίπτωση της Κύπρου όπου ενθαρρύνεις τον ένα να κάνει κάτι και μετά τον πουλάς στην ψύχρα υπέρ του άλλου. Ίδιες περιπτώσεις της Αργεντινής και του Ιράκ.!

# Η περίπτωση του ιστορικού συμβιβασμού και της ανόδου του ΚΚΙ με τον Μπερλίνγκουερ και Άλτο Μόρο όπου ο τελευταίος βρέθηκε δολοφονημένος μία ημέρα πρίν ολοκληρωθεί το εγχείρημα ! Δεν ήταν οι Ερυθρές ταξιαρχίες αλλά αυτοί της CIA που αποδεδειγμένα είχαν εισχωρήσει στις τάξεις της. Η πρώτη οργάνωση [ Πρίμα Λίνεα- Πρώτη Γραμμή ] αυτοδιαλύθηκε γιατί κατάλαβαν ότι είχαν εισχωρήσει στις τάξεις της μυστικές υπηρεσίες.

# Μετά ήρθαν τα σεξουαλικά παρατράγουδα π.χ. Κλίντον όταν προσπάθησε να αλλάξει το σύστημα υγείας! Εδώ εμπίπτει και η περίπτωση του Στρό Σκάν όπου τον αδρανοποιούν και εξουδετερώνουν πολιτικά. Εκδικούνται την Γαλλία για την διαφοροποίηση της σε μία βασική επιδίωξη της Αμερικής στην Μ.Ανατολή [ τότε που όλοι οι κακοί και εγκληματίες στης αμερικάνικες παραγωγές ήταν Γάλλοι] . Χτυπάνε το Ευρώ και τους σοσιαλιστές στην Γαλλία γιατί τους συμφέρει ο Σαρκοζί! Θα πρέπει να Θυμηθούμε έτσι για μια πληρέστερη εικόνα τον τρόπο θανάτου του άλλου αδελφού Κένεντι που είχε και σεξουαλικό σκάνδαλο με γραμματέα!

Πιστέψτε με έφερα ορισμένα μόνο παραδείγματα από τα πολλά γεγονότα που υπάρχουν. Έτσι δουλεύουν οι φίλοι μας οι Αμερικανοί και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι και να είμαστε προσεκτικοί σε ότι κάνουμε.
Εκνευριστήκανε λέει με την Ευρώπη γιατί δεν πανηγύρισε δεόντως την δολοφονία [ όπως έγινε του Μπίν Λάντεν!] Στην Αμερική πλήθη ζητωκραύγαζαν έξω από τον Λευκό οίκο ! Το σύστημα έχει τρομοκρατήσει τους ανθρώπους εκεί και φέρονται και αντιδρούν βλακωδώς.

Όποιος έχει αντίρρηση εδώ είμαι να το συζητήσω με λεπτομέρειες και άλλα γεγονότα.