86η ΔΕΘ: Δυναμική παρουσία της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας και Ασφάλειας

Δυναμικό παρών έδωσε η ηγεσία της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας και Ασφάλειας (Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α) που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό της κ. Νικόλαο Παπάτσα, στην 86η ΔΕΘ, πραγματοποιώντας μία σειρά σημαντικών επαφών τόσο στο Περίπτερο της τιμώμενης χώρας, που είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όσο και στο Περίπτερο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α. πραγματοποίησε τα εγκαίνια του Περιπτέρου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην 86η ΔΕΘ εκφράζοντας τη στήριξη και την ικανοποίησή του για τις σημαντικές προσπάθειες που καταβάλλει η Διοίκηση σε συνεργασία με το ανθρώπινο δυναμικό της, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις των σύγχρονων προκλήσεων για την ελληνική αμυντική βιομηχανία.

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια

Κατασκευάζοντας στις εγκαταστάσεις της το 30% των C-130J και F-16 που προορίζονται για την παγκόσμια αγορά ως μοναδικός υποκατασκευαστής της Lockheed Martin, υλοποιώντας το πρόγραμμα αναβάθμισης των αεροσκαφών F-16V και ναυτικής συνεργασίας P-3 Orion, η ΕΑΒ επιδεικνύει ποιοτική αριστεία τόνισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α, κ. Νικόλαος Παπάτσας.

«Η ΕΑΒ αποτελεί ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ε.ΕΛ.Ε.Α.Α, και είναι πυλώνας και ναυαρχίδα της αμυντικής βιομηχανίας, σε τεχνολογία και τεχνογνωσία. Mε οδηγό το νέο της Επιχειρηματικό Πρόγραμμα, αναπτύσσει UAVs, αναβαθμίζει τα εργοστάσιά της με σκοπό την ανάπτυξη νέων προϊόντων, ενώ μεταξύ άλλων αναβαθμίζει και το Εκπαιδευτικό της Κέντρο στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος για τα Η.Α.Ε. Ως Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας και Ασφάλειας επιθυμούμε να συνδράμουμε ώστε η ΕΑΒ, μια ελληνική επιχείρηση και αυτή, να ανοίξει περαιτέρω τα φτερά της», πρόσθεσε ο κ. Παπάτσας.

O κ. Παπάτσας (2ος από αριστερά) με τη Διοίκηση της ΕΑΒ.