«Βούτυρο ή κανόνια» Ένας στρατηγός -που έχασε το γιό του σε πόλεμο- δίνει απάντηση.Βίντεο

Στην Ελλάδα έχουμε πολύ εύκολη απάντηση στο δίλημμα “βούτυρο ή κανόνια”.Πολλοί -δεν γνωρίζουμε αν είναι οι περισσότεροι- επιλέγουν χωρίς δεύτερη σκέψη το βούτυρο.Όσοι τόλμησαν να επιχειρηματολογήσουν λέγοντας ότι για να υπάρχει εξασφαλισμένο βούτυρο,χρειάζονται και κάποια κανόνια αντιμετωπίστηκα με δυσπιστία. Όχι άδικα ομολογούμε,αφού ο χώρος των εξοπλισμών στην Ελλάδα ,έχει στιγματιστεί από συμπεριφορές αναξιοπρεπείς και παράνομες.’Ομως αντί να διώξουμε και ν΄ αποκλείσουμε τα παράσιτα,λέμε απ΄ ευθείας όχι στα κανόνια.

Αν λοιπόν δεν σας πείθουν όσοι επιχειρηματολογούν κα υπέρ των κανονιών,εντός Ελλάδος καλό είναι να ακούσετε τι λέει ο Αρχηγός μιας χώρας που δεν αντιμετωπίζει καμία απολύτως απειλή! Ο Αρχηγός των Ολλανδικών ΕΔ Van Uhm,μιλάει γι΄ αυτά τα θέματα και εξηγεί γιατί επιλέγει τα όπλα. Σημειώστε ότι ο Αρχηγός έχει “σημαδευτεί¨ από μία προσωπική τραγωδία:μία ημέρα μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του,ο γιός του υπολοχαγός Dennis Van Uhm σκοτώθηκε από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην Uruzgan.

Το βίντεο το είχαμε παρουσιάσει εδώ και πάρα πολλού μήνες. Για κάποιο λόγο ,πολλοί από εσάς μας υπέδειξαν να το ξαναπαρουσιάσουμε. Κι επειδή πραγματικά αξίζει τον κόπο να το δουν και όσοι δεν το είχαν εντοπίσει, το επαναφέρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ