Εξεταστική επιτροπή …ισοπαλίας ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τα υποβρύχια.

Η …ισοπαλία είναι εξασφαλισμένη σε μία ακόμη εξεταστική επιτροπή παρωδία που στήνεται στη Βουλή με προφανή στόχο ,άλλη μία υπόθεση που χαρακτηρίζεται σκάνδαλο να μπει στο «χρονοντούλαπο» της ιστορίας ,χωρίς ποτέ να μάθουμε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Η διαφανόμενη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια,ξεκινά μάλλον μ΄ αυτή τη λογική. Δύο υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ,δύο της ΝΔ φαίνεται ότι θα τεθούν υπό τις έρευνες της εξεταστικής επιτροπής,έτσι για να υπάρχει…ισορροπία και όχι με βάση κάποια στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα της Δικαιοσύνης!

Ποια είναι η σχέση που είχαν ή δεν είχαν με τα υποβρύχια και το Σκαραμαγκά:

•Άκης Τσοχατζόπουλος. Έχει τεθεί στο στόχαστρο,γιατί επί υπουργίας του έγιναν οι διαπραγματεύσεις για τη πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά,η οποία συνδυάστηκε με την «προίκα» που πήραν οι Γερμανοί για τη ναυπήγηση τεσσάρων υποβρυχίων 214.

•Γιάννος Παπαντωνίου. Επί ημερών του «έκλεισε» η οριστική συμφωνία για τη ναυπήγηση των υποβρυχίων.

•Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος. Δεν έχει γίνει κατανοητό γιατί θα κληθεί στην εξεταστική,αφού επί των ημερών του δεν είχε υπάρξει κάποια εξέλιξη στο ζήτημα των υποβρυχίων. Αναμενόταν απλά η παραλαβή τους.

•Βαγγέλης Μεϊμαράκης.Όταν ήταν ΥΕΘΑ ,προέκυψαν τα σοβαρά τεχνικά προβλήματα του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ. Αρνήθηκε να τον παραλάβει και για το μόνο που δέχεται κριτική είναι ότι δεν έλυσε αυτό θέμα μέχρι την αποχώρησή του από το ΥΕΘΑ.

Συμπέρασμα:μην περιμένετε και πολλά από την εξεταστική επιτροπή,η οποία θα διαρκέσει τουλάχιστον ένα εξάμηνο!