Επιτέλους θα μάθουμε αν δουλεύει το recce pod που παραγγείλαμε για τα F-16!

Η απορία μας αν το recce pod  που έχουμε παραγγείλει από την αμερικανική εταιρεία Goodrich,δουλεύει όπως μας είχαν υποσχεθεί,δηλαδή ότι θα μεταδίδει απ΄ευθείας εικόνα, θα μας λυθεί σε λίγες ημέρες.

Η απάντηση θα μας έρθει μέσω Βαρσοβίας όπου θα ταξιδέψει για επίσημη επίσκεψη ο Α/ΓΕΑ Β.Κλόκοζας. Οι Πολωνοί έχουν αγοράσει F-16 ,έχουν προμηθευτεί το ίδιο recce pod και παραπονέθηκαν ότι … live εικόνα δεν έχουν. Λογικά θα ενδιαφερθεί ο Α/ΓΕΑ να μάθει. Τι θα κάνει αν τα νέα είναι …κακά; Τίποτα δεν μπορεί να κάνει. Θα το πάρουμε το σύστημα και θα πούμε κι  ένα τραγούδι.
Η ΓΔΑΕ βέβαια χθες αργά το βράδυ ανέβασε στην ιστοσελίδα του ΥΕΘΑ:

«Σε συνέχεια της από 2/8/2011 σχετικής ανάρτησης του ΥΠΕΘΑ αναφορικά με τη Σύμβαση Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων 03/09 με την εταιρεία »GOODRICH CORPORATION ISR SYSTEMS» εκ της Προμήθειας Αμυντικού Υλικού Α/Φ F-16 Blk52+, μέσω Διακρατικής Συμφωνίας με ΗΠΑ (FMS Case GR-D-SNY), τα προγράμματα της ΣΑΩ αυτής είναι σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια της ισχύουσας νομοθεσίας,  καλύπτουν επιχειρησιακές ανάγκες των Γενικών Επιτελείων και στηρίζουν την εγχώρια αμυντική βιομηχανία.»

Τη κρατάμε αυτή την ανακοίνωση και θα επανέλθουμε αν χρειαστεί…