Γκρινιάζει ο Σάφα, «τρέχει» ο Βενιζέλος ,ανησυχούν οι εργαζόμενοι στο Σκαραμαγκά.

Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, κάνουν το Βενιζέλο να ξανα-τρέχει!

Το κλίμα που υπάρχει στο Σκαραμαγκά δεν είναι διόλου θετικό και οι φήμες ότι ο νέος ιδιοκτήτης Ισκαντάρ Σάφα έχει αρχίσει να διαμαρτύρεται ότι δήθεν αντιμετωπίζει προβλήματα για τα οποία δεν είχε ενημερωθεί για το πραγματικό τους μέγεθος δίνουν και παίρνουν. Φημες που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμη και αποχώρησής του από το ναυπηγείο.

Ο κ.Βενιζέλος εξακολουθεί να αντιμετωπίζει το ζήτημα…επικοινωνιακά. Μέσω φίλα προσκείμενων μέσων  ενημέρωσης διαρρέει ότι “τραβάμε τ΄ αυτί του Σάφα” ,ο οποίος έχει καθυστερήσει την έναρξη ναυπήγησης των δύο νέων υποβρυχίων τύπου 214!

Στην πραγματικότητα σε συνάντηση που είχε με τον Λιβανέζο επιχειρηματία προ ημερών στο γραφείο του στο ΥΕΘΑ,επιχείρησε να κατευνάσει τις διαμαρτυρίες του περί νομικών και οικονομικών προβλημάτων τα οποία “συνοδεύουν” τα ναυπηγεία από το παρελθόν ,λέγοντάς του ότι είχε τη σχετική ενημέρωση κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων για την εξαγορά της επιχείρησης. Είνα αμφίβολο αν τον έπεισε,οπως και αμφίβολο είναι πάλι το μέλλον των ναυπηγείων Σκαραμαγκά,παρά τις διαβεβαιώσεις του Σάφα ότι “ήρθα για να μείνω”.

Όπως έχει πει αξιωματούχος του ΥΕΘΑ που έχει γνώση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά στην εταιρεία του κ.Σάφα, “αυτή η συμφωνία δεν θα έχει καλό τέλος”. Κάτι παραπάνω θα γνωρίζει.

Οι εργαζόμενοι που ζουν από κοντά κάθε μέρα και τη γκρίνια Σάφα και την «επικοινωνιακή» αντιμετώπιση Βενιζέλου, ανησυχούν και πάλι για το μέλλον τους.