Η Defensys είναι εδώ!

Στις κεντρικές εγκαταστάσεις της NAMSA (NATO Maintenance and Supply Agency), στο Λουξεμβούργο, θα πραγματοποιηθεί από τις 31 Μαρτίου ως την 1η Απριλίου 2011, η πρώτη, μεγάλη προεκθεσιακή εκδήλωση της DEFENSYS 2012.
Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών στην Αγία Πετρούπολη και τη Μαύρη Θάλασσα, η HELEXPO, η ΔΕΘ και το ΔΙΠΕΚ, με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων/ΥΠΕΘΑ, διοργανώνουν διήμερη εκδήλωση, στο πλαίσιο της καθιερωμένης «Hellenic Industry Day», η οποία εδώ και χρόνια συμβάλει στην τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από επιχειρηματικές αποστολές.
Στόχος της φετινής εκδήλωσης είναι να δώσει την ευκαιρία σε ελληνικές επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα αυστηρά επιλεγμένο ακροατήριο, να εκπαιδευτούν στις διαδικασίες μηχανισμού προμηθειών της NAMSA και να έχουν συναντήσεις δικτύωσης με τα στελέχη αυτού, του διεθνή οργανισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις info@defensys.gr