Η ΕΑΒ στο Άμπου Ντάμπι.

Η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία συμμετείχε στην έκθεση ΙDEX 2011, που πραγματοποιείται στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από 20 έως 24 Φεβρουαρίου 2011.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Πτέραρχο (Ι) κ. Ιωάννη Γιάγκο επισκέφθηκε την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011 τον εκθεσιακό χώρο της ΕΑΒ και είχε σύντομη ενημέρωση για τις δραστηριότητες της εταιρείας στην περιοχή, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Τάσο Φιλιππάκο.

Η έκθεση αυτή, που γιόρτασε εφέτος την δέκατη επέτειό της, έχει ως αντικείμενο την άμυνα και την ασφάλεια και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της παγκόσμιας βιομηχανίας, αυτή τη χρονιά δε, ξεπέρασε σε συμμετοχές κάθε προηγούμενη διοργάνωση.
Η ΕΑΒ, στα πλαίσια της συμμετοχής της στην IDEX έχει προγραμματίσει σημαντικές συναντήσεις με πολύ καλές προοπτικές για την προώθηση των εμπορικών στόχων της εταιρείας.

Η ΕΑΒ δραστηριοποιείται στην περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, έχοντας στο ενεργητικό της ισχυρές συνεργασίες, τις οποίες ενδυναμώνει και εξελίσσει, ιδιαίτερα τα τελευταία πέντε έτη, μέσα από την εφαρμογή της εξωστρεφούς στρατηγικής της.