Η INTRACOM Defense ολοκλήρωσε τις παραδόσεις για ραντάρ εντοπισμού πυροβολικού

 Η INTRACOM Defense Electronics ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία τις παραδόσεις συστημάτων ενδοεπικοινωνίας WiSPR στην Σουηδική εταιρία SAAB, τα οποία προορίζονται για τον εξοπλισμό των ραντάρ εντοπισμού εχθρικού πυροβολικού ARTHUR WLS, στο πλαίσιο διεθνούς προγράμματος της Σουηδικής εταιρίας.

Το WiSPR έχει επιλεγεί από τη SAAB ως η πλέον σύγχρονη πλατφόρμα επικοινωνιών για στρατιωτικά οχήματα και αποτελεί μέρος της βασικής διαμόρφωσης του συστήματος ARTHUR για το σκοπό της ψηφιακής ενδοσυνεννόησης και για τη μεταφορά δεδομένων στοχοποίησης, ενώ έχει καθιερωθεί και χρησιμοποιείται από τις ένοπλες δυνάμεις διαφόρων χωρών.

Τα συστήματα WiSPR εγκαθίστανται σε διαφόρους τύπους ερπυστριοφόρων και τροχοφόρων οχημάτων, εξασφαλίζοντας την ενδοεπικοινωνία των πληρωμάτων και τον έλεγχο άλλων μέσων επικοινωνίας. Επιπλέον, είναι ένα αξιόπιστο μέσο τοπικής ασύρματης επικοινωνίας για Συστήματα Διοίκησης Ελέγχου και Πληροφοριών, προσφέροντας ασφαλή ευρυζωνική μεταφορά φωνής, δεδομένων και εικόνας που απαιτούνται για την αντίληψη της επιχειρησιακής κατάστασης (situational awareness).