Μεϊμαράκης εναντίον Κοραντή με …σεξουαλικού τύπου απειλές!

Ο ένας ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας. Ο δεύτερος διοιηκητής της ΕΥΠ,παρακαλώ.Και στην ίδια κυβέρνηση!

Ευάγγελος Μεϊμαράκης εναντίον Ιωάννη Κοραντή στους διαδρόμους της Βουλής.

‘Ολα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κοραντής διασταυρώθηκε με τον κ. Μεϊμαράκη, στους διαδρόμους της Βουλής έξω από την Επιτροπή Εξωτερικών και Αμυνας στην οποία συμμετείχαν και οι 2.

»Καλημέρα», του είπε ο κ.Κοραντής και ποιός είδε τον Βαγγέλη και δεν τον φοβήθηκε! Ο βουλευτής της ΝΔ, «στόλισε» τον κ. Κοραντή με όλες τις ύβρεις που υπάρχουν στο λεξιλόγιο και που θα έκαναν και τον πιο αθυρόστομο άνθρωπο να κοκκινίσει! 

’Ολος ο διάλογος: 



ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΝΤΗΣ: Καλημέρα



ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ: Μου λες καλημέρα εμένα ρε αλήτη; Λες καλημέρα εσύ που με πας στα δικαστήρια; Παλιομ……, καραγκιόζη! Έλα έξω ρε, έλα έξω, θα σε γ…..!

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ έμεινε άναυδος να τον παρακολουθεί, άλαλος κι έκανε το… σταυρό του.

Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετά το περιστατικό ο κ. Μεϊμαράκης είπε: «Ούτε καλημέρα να μου λένε όσο θέλουν να με στείλουν στην προανακριτική και να λένε οτι τα πήρα». 


Ο κ. Κοραντής έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής.

Αιτία, η κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Προέδρου του ΛΑΟΣ και τον κ.Μεϊμαράκη με σκληρές κουβέντες και κατηγορίες με αφορμή το θέμα των υποβρυχίων. Ο κ.Μεϊμαράκης από το βημα της Βουλής είχε κατηγορήσει τον κ. Καρατζαφέρη οτι τον είχε επισκεφθεί όταν ήταν υπουργός Αμυνας και τον είχε πιέσει να υπογράψει για τα υποβρύχια.