Μήνυση και αγωγή κατά Βασιλάκου,προαναγγέλει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Με μήνυση και αγωγή απειλεί τον πρώην Γενικό Διευθυντή Εξοπλισμών Βαγγέλη Βασιλάκο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. Αφορμή η αναφορά του κ.Βασιλάκου σε ονόματα δημοσιογράφων τους οποίους πρότεινε να καλέσει η επιτροπή για να διερευνηθεί το πως μέσω ΜΜΕ ,”σπρώχνονται” εξοπλιστικά προγράμματα.

Οι συνάδελφοι στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ έχουν δίκιο,από την άποψη ότι η διατύπωση του κ.Βασιλάκου είναι εύκολα παραξηγήσιμη από τρίτους που δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα.

Κι επειδή και ο ίδιος στην αρχή της κατάθεσής του παραπονέθηκε ότι με τις διαρροές των καταθέσεων του στις δικαστικές αρχές ,στοχοποιείται, θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει την ευαισθησία να μην στοχοποιεί άλλους. Θα δεχόμασταν ότι η συγκεκριμένη αναφορά του ξέφυγε,αν όλη του η κατάθεση δεν ήταν γραμμένη. Που σημαίνει ότι αυτά που έλεγε τα είχε σκεφτεί πολύ καλά πριν τα γράψει.Επίσης γνωριζουμε ότι δεν υπήρξε ποτέ απρόσεκτος. Γι΄ αυτό λοιπόν και η αναφορά του με τον τρόπο που έγινε προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ απαιτεί επανόρθωση και συγνώμη για να μην προσφύγει στη Δικαιοσύνη εναντίον του κ.Βασιλάκου. Θα αρκούσε μία διευκρίνηση ότι ο πρώην ΓΔΕ ζητά τη συνδρομή των δημοσιογράφων για να διαφωτίσουν με την εμπειρία τους στο ρεπορτάζ τυχόν παιχνίδια που έχουν πέσει στην αντίληψή τους.

Το χειρότερο βέβαια είναι ότι ο κ.Βασιλάκος πιστεύει ότι δεν είπε τίποτα κακό για τους δημοσιογράφους!!! Άρα μάλλον η διαφορά θα επιλυθεί δικαστικώς.