«Ο κ.υπουργός είναι απασχολημένος»,είπαν στους εργαζόμενους των ΕΑΣ.

Όταν ο υπουργός άμυνας έστειλε τον διευθυντή του γραφείου του να τους συναντήσει, οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ – Πυρκάλ έκλεισαν και τα δυο ρεύματα της Μεσογείων!
Αποφασισμένοι να μην αποχωρήσουν από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αν δε γίνουν δεκτοί από τον υπουργό είναι οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ – Πυρκάλ.

Οι εργαζόμενοι σε όλα τα εργοστάσια της ΕΒΟ – Πυρκάλ, που ζητούν να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία των εργοστασίων και το εφάπαξ τους, έκαναν πορεία στο κτίριο του υπουργείου στη Μεσογείων και ζήτησαν να συναντηθούν με τον κ. Βενιζέλο.

Τους είπαν ότι το αίτημά τους για διάλογο έγινε δεκτό και 10μελής αντιπροσωπεία τους ετοιμάστηκε να δει τον υπουργό. Όταν όμως έφτασαν έξω από το γραφείο του, είδαν να τους περιμένει ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού, ο οποίος και τους είπε ότι ο κ. Βενιζέλος είναι απασχολημένος και θα τους δει εκείνος.

«Επί 18 μήνες θέλουμε να δούμε τον κ. Βενιζέλο, δε θα φύγουμε αν δεν τον δούμε» ήταν η απάντηση των εργαζομένων και έκλεισαν και τα δυο ρεύματα της Μεσογείων, προκαλώντας κυκλοφοριακό έμφραγμα.