Οι κυρίες των F 16 στην ΕΑΒ…ευχήθηκαν να τα εκσυγχρονίσουμε.

Δυο …κυρίες στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία. Δυο “σιδηρές” κυρίες οι οποίες έχουν επαγγελματικό σκοπό της ζωής τους να πουλάνε και να εκδυγχρονίζουν μαχητικά αεροσκάφη,όπως τα F-16 που διαθέτει η ΠΑ.Η επίσκεψη γινόταν περίπου την ίδια ώρα που ένα μαχητικό F-16,έκανε προσγείωση εκτάκτου ανάγκης,αφού είχε χάσει τη ρόδα του ριναίου σκέλους.
 

 Η Αντιπρόεδρος των Προγραμμάτων F-16 και Τ-50 της Lockheed Martin Aeronautics, κα Bridget Lauderdale επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα.

Μαζί τη η κα Donna Collins, Διευθύντρια Διοίκησης Προγραμμάτων και ο κ. Ντένης Πλέσσας, Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών για την Ευρώπη, Μέση Ανατολή & Αφρική της Lockheed Martin Aeronautics/International.


Στην φωτό  η Αντιπρόεδρος των Προγραμμάτων F-16 και Τ-50 της Lockheed Martin Aeronautics, κα Bridget Lauderdale, παραδίδει αναμνηστική πλακέτα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΒ κ. Τάσο Φιλιππάκο.

Η επίσκεψη είχε ως κύριο αντικείμενο την επιβράβευση της ΕΑΒ και των εργαζομένων της για την απόδοσή τους, την ποιότητα των προϊόντων και τις έγκαιρες παραδόσεις στο πλαίσιο του προγράμματος συμπαραγωγής δομικών μερών της ατράκτου των αεροσκαφών F-16. Έμμεσα επιβραβεύεται και η στρατηγική της εξωστρέφειας που ακολουθεί η ΕΑΒ η οποία φαίνεται πως αποδίδει καρπούς σε μία δύσκολη οικονομικά για τη χώρα μας περίοδο: είναι χαρακτηριστικό ότιη αξία των αναμενόμενων πωλήσεων για τον κύκλο ζωής του προγράμματος συμπαραγωγής μαζί με εκείνο του μεταγωγικού C-130J εκτιμάται ότι μπορεί να ανέλθει στο 1 δισ. δολάρια.
 

H κα Bridget Lauderdale, Αντιπρόεδρος Προγραμμάτων F-16 & T-50, απευθυνόμενη στους εργαζομένους στο πρόγραμμα συμπαραγωγής της ατράκτου των αεροσκαφών F-16, παρέδωσε τιμητική πλακέτα.Δεν απέφυγε το πειρασμό να αναφερθεί σ΄ ένα πρόγραμμα που “κυνηγάει” η εταιρεία της:τον εκσυγχρονισμό των F-16:

«Με τη δουλειά σας για την κατασκευή δομικών μερών του F-16 για πάνω από 15 χρόνια, αλλά και με όσα πετύχατε κατά την υλοποίηση του CCIP για την USAFE – εύχομαι σύντομα και για τις αναβαθμίσεις των F-16 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας – κερδίσατε το σεβασμό και την αναγνώριση ως ένας πολύτιμος και σημαντικός στρατηγικός εταίρος».

Ο κ. Ντένης Πλέσσας, Αντιπρόεδρος Επιχειρηματικών Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών για Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική της Lockheed Martin Aeronautics/International   δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «στις δύσκολες μέρες που περνάει η χώρα, επιτυχίες και επιτεύγματα  όπως αυτά της συμπαραγωγής της ΕΑΒ στο πρόγραμμα F-16 και C-130J ως και η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος CCIP της USAFE, αποτελούν εξαίρετα παραδείγματα ποιότητας, παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας για τα οποία η ΕΑΒ και οι εργαζόμενοί της μπορούν να είναι περήφανοι».