Ρεπορτάζ κόλαφος για Lockheed Martin και F 35.Δείτε το

Ρεπορτάζ -κόλαφος για την αμερικανική Lockheed Martin και το “καμάρι” της το F 35. “Καμάρι” το οποίο αναμένουν να παραλάβουν και οι γείτονες Τούρκοι και που πολλοί εδώ στα μέρη μας είχαν σπεύσει να μας πείσουν με σχεδόν “τρομολαγνική” αρθρογραφία να “τρέξουμε” να παραγγείλουμε.

Κανείς δεν γνωρίζει πως θα καταλήξει αυτό το πρόγραμμα.Ωστόσο τα όσα μεταδίδει το Russian Today, με αρκετή …ευχαρίστηση είναι αλήθεια ,για ευνόητους λόγους είναι αλήθεια.

“F-35,μία καταστροφή ενός τρις δολαρίων”,είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέρονται όλα τα προβλήματα και οι καθυστερήσεις που οδηγούν στο συμπέρασμα:

“Το πρόγραμμα που θα κοστίσει στον αμερικανικό λαό περίπου 1 τρισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη, την αγορά και τη συντήρηση μέχρι το έτος 2050. Αυτό λέγεται οικονομική καταστροφή»,υποστηρίζει το Russian Today.Θα είχε βέβαια τεράστιο ενδιαφέρον να μας έλεγαν οι δικοί μας Αεροπόροι τα ανάλογα στοιχεία κόστους χρήσης των δικών μας F-16 από τη πρώτη παραγγελία έως σήμερα,για να μπορούσαμε κι εδώ να δούμε τι τελικά αγοράσουμε «φθηνά» και πόσο ακριβά πληρώνουμε τη συντήρησή του.

“Η Lockheed Martin από τις αρχές του 1990 έλεγε ότι το αεροπλάνο θα είναι στον αέρα μέχρι το 2010, αλλά αξιωματούχοι προβλέπουν σήμερα ότι αυτό θα συμβεί το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ