Θαύμα,θαύμα!Οι Γερμανοί της KMW, ,έκλεισαν τις…ρωγμές στα νέα άρματα LEO!

Το …θαύμα των Χριστουγέννων! Οι Γερμανοί της KMW,της εταιρείας που μας μοσχοπούλησε τα άρματα μάχης Leopard εδέησε να επιδιορθώσει τα προβλήματα με τις ρωγμές που είχαν παρουσιαστεί στα κατά τ΄ άλλα ολοκαίνουργια Leo!

Η γερμανική ποιότητα που για χρόνια “πούλαγαν” έχει πάει περίπατο και είναι μάλλον λογικό ,αφού η Γερμανία κερδίζει πια λεφτά με άλλες επιχειρήσεις,όπως καλά γνωρίζουμε εδώ στην Ελλάδα. Ο δανεισμός είναι πιο επικερδής επιχείρηση.

Τα άρματα μάχης Leopard που μας είχαν πουλήσει παρουσίαζαν κάποια αξιοπρόσεκτα προβλήματα:

•Ρωγμές στη θωράκιση του πύργου! Από το 2005 εδέησαν τον Ιούλιο του 2011 (!!!) να υπογράψει συμφωνία η KMW με τη Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών για να αποκαταστήσει τις ζημιές!

•Με την ίδια συμφωνία οι Γερμανοί συμφώνησαν να αποκαταστήσουν και τα προβλήματα στα πυροβόλα των αρμάτων ,που …ξεφλούδιζαν! Αφού επικαλέστηκαν διάφορες δικαιολογίες,ότι δεν τα συντηρήσαμε εμείς σωστά κι άλλα τέτοια,δέχτηκαν το πρόβλημα και λένε ότι το διόρθωσαν. Θα δείξει.

Η αποκατάσταση των ρωγμών ολοκληρώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου. Για την αποκατάσταση των πυροβόλων μάθαμε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για τα άρματα του Δ΄ΣΣ και απομένουν τα άρματα του ΚΕΤΘ,όπου ευελπιστούν να έχουν ολοκληρώσει μέχρι τέλος Ιανουαρίου.

Τώρα δηλαδή πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι από τους Γερμανούς;