Τα recce pod της Goodrich,δουλεύουν όπως μας είχαν υποσχεθεί κ.Γεωργιόπουλε;

Κοντά 50 εκατομμύρια δολάρια -πιστωτική αξία- υπέγραψε ο Γενικός Διευθυντής ΓΔΑΕΕ και πάντα αεροπόρος και πιλότος Δημήτρης Γεωργιόπουλος για α.ω στην εταιρεία “GOODRICH”.

Τι είναι αυτή η GOODRICH θα πείτε και σωστά θα αναρωτηθείτε. Γιατί η ΓΔΑΕΕ εξακολουθεί να ανακοινώνει τις όποιες συμφωνίες και συναντήσεις με τη μορφή…γρίφου. Αυτό το γρίφο όμως τον ξέρουμε πολύ καλά κι έχουμε ερώτημα συγκεκριμένο στον κ.Γεωργιόπουλο,για το οποίο θα αναμένουμε συγκεκριμένη απάντηση με στοιχεία.Έχουμε και λέμε:

•Η εταιρεία Goodrich έφτιαχνε λάστιχα για αεροσκάφη.Στην Ελλάδα την αντιπροσώπευε παλαιός αεροπόρος.

•Το 2005 όταν αγοράσαμε τα 30 F-16 μάθαμε ότι η Goodrich,έχει αναπτυχθεί και σε ηλεκτρονικά και άλλα συστήματα .Μεταξύ άλλων μάθαμε έφτιαχνε και recce pod. “Φωτογραφικές μηχανές” που προσαρμόζονταν σε αεροσκάφη για να το πούμε τελείως απλοϊκά για τους αμύητους. Για την ακρίβεια εκείνη την εποχή ,δεν έφτιαχνε. Σχεδίαζε… ΄Εχει σημασία.

•Με κριτήρια που αυτή τη στιγμή δεν θα εξετάσουμε -θα επανέλθουμε κάποια στιγμή- η Goodrich κέρδισε τη δουλειά και τώρα περιμένουμε να μας έρθουν τα recce pod.
Ποιο είναι το ερώτημα προς τον κ.Γεωργιόπουλο;

Τα recce pod δουλεύουν με τις προδιαγραφές που μας ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ και με βάση τις οποίες πήραν τη παραγγελία; Μόλις λάβουμε απάντηση θα θέσουμε τα επόμενα.