Αγιασμός στο Νεώριο Σύρου ελπίζουμε να πιάσει

Όλα ευπρόσδεκτα για να βγουν τα Ναυπηγεία Ελευσίνας από το αδιέξοδο. Ακόμη και οι αγιασμοί. Ένας έγινε στο Νεώριο της Σύρου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του logotypos.gr Q

Μήνυμα  ενότητας και συμπαράστασης  έστειλε ο Μητροπολίτης Δωρόθεος κατά τη διάρκεια του αγιασμού που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του Νεωρίου Σύρου το μεσημέρι της Δευτέρας.
Ο Σεβασμιότατος εξέφρασε τις ευχές του στους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους, στους διοικούντες του ναυπηγείου ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και κυβερνητικούς παράγοντες για τη συμβολή τους σε θετικές εξελίξεις που έχουν υπάρξει για το ναυπηγείο, το οποίο χαρακτήρισε ως έναν ισχυρό οικονομικό πνεύμονα για το νησί.
Επίσης μεταξύ άλλων εξήρε την τιμιότητα, την εργατικότητα αλλά και την αγάπη των εργαζομένων για τη Σύρο, λέγοντας παράλληλα ότι αυτή την εξαιρετικά δύσκολη εποχή χρειάζεται ομοψυχία και συμπαράσταση στον συνάνθρωπο.
Από την πλευρά της διοίκησης του ναυπηγείου ο πρόεδρός του κ. Κοκκάλας αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Δωρόθεο για τη συνεχή αρωγή στο Νεώριο, τον τίμησε δίνοντας του μια αναμνηστική πλακέτα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σεβασμιότατος χαιρέτησε και «άγιασε» έναν  προς έναν όλους τους εργαζόμενους που έδωσαν το «παρών» στην τελετή, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε όλους τους χώρους του ναυπηγείου ρωτώντας μάλιστα για την εξέλιξη των εργασιών.