Intracom Defense Electronics: Διεθνές συνέδριο MILVA

Η INTRACOM Defense Electronics (IDE) διοργάνωσε στις 22 & 23 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Athens Information Technology (AIT), το συνέδριο του διεθνούς Στρατιωτικού Συνδέσμου Vetronics (MILVA). Η MILVA είναι ένας σύνδεσμος κυβερνητικών υπηρεσιών και βιομηχανιών που προωθούν τα Ηλεκτρονικά Συστήματα Οχημάτων (Vetronics) στο στρατιωτικό περιβάλλον και εκδίδει κατευθυντήριες οδηγίες και πρότυπα σε θέματα Vetronics. Η συνάντηση έγινε υπό την προεδρία του εκπροσώπου της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας της Bundeswehr για Εξοπλισμούς, Τεχνολογίες Πληροφοριών και Υποστήριξης (BAAINBw-πρώην BWB).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η IDE παρουσίασε το νέο σύστημα διοίκησης & ελέγχου επικοινωνιών Spart@n και στη συνέχεια ακολούθησε ζωντανή επίδειξη με άμεση σύνδεση μονάδων στο πεδίο. Η επίδειξη βασίστηκε σε ένα σενάριο συνδυασμένων «επιχειρήσεων» με σύνδεση ευρυζωνικών επικοινωνιών μεταξύ θαλάσσιων και χερσαίων μονάδων με μια κεντρική μονάδα διοίκησης.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν επίσημες αντιπροσωπείες Υπουργείων Άμυνας από δεκατρείς (13) χώρες μέλη της MILVA (Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Ιταλία, Ολλανδία, Νορβηγία, Σουηδία, Τουρκία και Τσεχία) καθώς και είκοσι δύο (22) εκπρόσωποι της διεθνούς αμυντικής βιομηχανίας και ερευνητικών κέντρων.

Σχετικά με την INTRACOM Defense Electronics

Η INTRACOM Defense Electronics, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία ανάπτυξης και παραγωγής ηλεκτρονικών αμυντικών συστημάτων, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η INTRACOM Defense Electronics ειδικεύεται στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή αμυντικών επικοινωνιακών συστημάτων, συσκευών κρυπτογράφησης, συστημάτων διοίκησης, ελέγχου και επικοινωνιών, ηλεκτρονικών πυραυλικών συστημάτων, ραντάρ, προσομοιωτών και συστημάτων ελέγχου και δοκιμών. Η εταιρία συμμετέχει σε πολυεθνικά προγράμματα συμπαραγωγής και διεθνή προγράμματα έρευνας, σε συνεργασία με μεγάλες αμυντικές εταιρίες και οργανισμούς, και συμπεριλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η INTRACOM Defense Electronics εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, στο Βέλγιο, στη Γαλλία, στη Γερμανία, στην Ισπανία, στις ΗΠΑ, στην Κύπρο, στην Ολλανδία και στη Σουηδία.
Για περισσότερες πληροφορίες καντε κλικ εδω

Σχετικά με το Athens Information Technology

Το ΑΙΤ είναι μη-κερδοσκοπικό, ανεξάρτητο ινστιτούτο τεχνολογίας που συνδυάζει κορυφαίο εκπαιδευτικό προσωπικό και συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες, διεθνή ερευνητικά κέντρα και κορυφαία πανεπιστήμια ώστε να προσφέρει διεθνούς επιπέδου εκπαίδευση και προηγμένη έρευνα σε καινοτόμες τεχνολογίες.
Χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα εργαστήρια, συνεργασίες με διεθνούς φήμης πανεπιστήμια και ένα μεγάλο εύρος ακαδημαϊκών προγραμμάτων και υποτροφιών παρέχοντας στοχευμένη εκπαίδευση σε επαγγελματίες και στελέχη, καθώς και σύγχρονη παιδεία και επαγγελματική αποκατάσταση σε μια πολυεθνική και ποικιλόμορφη φοιτητική κοινότητα.
Το ΑΙΤ κατατάσσεται από την Microsoft στο ανώτερο 13% των Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Οργανισμών παγκοσμίως.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ