Εργαζόμενοι Σκαραμαγκά προς Χατζηδάκη: «Μας κοροϊδεύεις»

Για εμπαιγμό κατηγορούν ανοιχτά τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Χατζηδάκη οι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Σκαραμγκά και μάλιστα αυτοί που ανήκουν στην ΔΑΚΕ. Η απόγνωση ορθώς δεν έχει κομματικό χρώμα. Το γιατί τον κατηγορούν το εξηγούν σε ανακοίνωσή τους:

“…δυστυχώς για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και ο Υπουργός προσωπικά, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Ο κ. Χατζηδάκης είχε την υποχρέωση να μας συναντήσει και να μας ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα του ναυπηγείου. Ήταν ο ένας εκ των δύο υπουργών της Ελληνικής Κυβέρνησης που συμμετείχαν στην σύσκεψη με την ιδιοκτησία των ΕΝΑΕ. Αντί να μας συναντήσει ο ίδιος ως όφειλε , μας παρέπεμψε στον Υφ. Ανάπτυξης κ. Κυριάκο Βιρβιδάκη, ο οποίος πριν από 2 ημέρες ορίστηκε από τον Πρωθυπουργό ως ειδικός συντονιστής για τη διαχείριση απορριμμάτων (!). Προσπαθείτε κ. Χατζηδάκη με τέτοιους συμβολισμούς να μας πείτε την γνώμη σας για τους εργαζόμενους των Ναυπηγείων; Αυτή η αντιμετώπιση είναι ξεκάθαρος εμπαιγμός και κατάφωρη κοροιδία προς τους εργαζόμενους. Για αυτό το λόγο αρνηθήκαμε ως παράταξη έστω και να συμμετάσχουμε στην εν λόγω συνάντηση-παρωδία.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, κύκλοι του Υπ. Ανάπτυξης, διαρρέουν σε κανάλια και εφημερίδες, πιθανές προτάσεις-λύσεις που συζητήθηκαν στην προχθεσινή τριμερή συνάντηση, που μόνο αποτέλεσμα έχουν την καταρράκωση των εργαζομένων στα ναυπηγεία και τη δημιουργία κλίματος γενικευμένης αναταραχής. Τέτοιες ενέργειες μόνο εις βάρος του διαλόγου μπορούν να λειτουργήσουν και πρέπει να σταματήσουν άμεσα”.

Το Δ.Σ της ΔΑΚΕ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ