Έρχονται «τορπίλες» αποστράτων στον ανακριτή για τα υποβρύχια – Έτοιμοι να μιλήσουν

Αυτή η εβδομάδα πιθανότατα θα οδηγήσει σε νέες αποκαλύψεις στο θέμα των εξοπλισμών. Οι κλήσεις για κατάθεση στους απόστρατους που ενέπλεξε με την απολογία του ο Ευσταθίου για τις ροές του μαύρου χρήματος αναμένονται από ώρα σε ώρα και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι οι περισσότεροι απ΄ αυτούς είναι όχι απλώς έτοιμοι να καταθέσουν αλλά να αποκαλύψουν νέα στοιχεία που θα οδηγήσουν τις ανακριτικές αρχές σε νέα προς εξέταση ζητήματα.

Η απολογία Ευσταθίου έχει προκαλέσει οργή σε αρκετούς από τους εμπλεκόμενους αφού όπως υποστηρίζουν κάποιοι απ΄ αυτούς έχουν ειπωθεί ψεύδη τα οποία εύκολα -και με έγγραφα γερμανικά μάλιστα- καταρρίπτονται.

Η προσπάθεια των ανακριτών σ΄ ότι έχει να κάνει με την περίπτωση Ευσταθίού επικεντρώνεται στο να κατονομάσει πολιτικά πρόσωπα στα οποία πιθανότατα έχει δώσει χρήματα. Οι καταθέσεις των απόστρατων αναμένεται να στηρίξουν αυτή τη προσπάθεια . Κι αυτό γιατί όσα θα καταθέσουν κάποιοι απ΄ αυτούς θα δείξουν ότι ποσά για τα οποία ο Ευσταθίου υποστηρίζει ότι πήγαν σ΄ αυτούς τελικά βρίσκονται αλλού. Το που είναι θέμα που αναζητούν οι αρχές και γι΄ αυτό ασκούν μεγάλη πίεση στον Πάνο Ευσταθίου, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με την απειλή της προφυλάκισης.

 
Διαβάστε ακόμη:

Κάντας – Ευσταθίου: Τι δείχνει η σύγκριση των απολογιών τους τι προσπάθησαν να πετύχουν

Τα όργια με την Σουζάνα! Απίστευτα έγγραφα που δείχνουν τι γινόταν στους εξοπλισμούς!