EXPOSEC-DEFENSEWORLD Conference σήμερα και αύριο στην Αθήνα

H Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε. και το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά το Ετήσιο Συνέδριο για την Άμυνα και την Ασφάλεια “EXPOSEC-DEFENSEWORLD Conference – National Defense & Security Strategy in Today’s Challenging World”. Το συνέδριο γίνεται σήμερα και αύριο  στο ξενοδοχείο Αthens Ledra. Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου εστιάζει τις εργασίες της σε θέματα άμυνας και η δεύτερη ημέρα σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας καθώς επίσης και στο μεταναστευτικό. Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένος θα κηρύξει την έναρξη του συνεδρίου την 1η ημέρα ενώ θα μιλήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και πολλοί άλλοι σημαντικοί ομιλητές. Την έναρξη της 2ης ημέρας του συνεδρίου θα κηρύξει ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ιωάννης Πανούσης.
 
Το Exposec-Defenseworld αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς των κλάδων άμυνας και ασφάλειας σε αυτή την κρίσιμη γεωπολιτικά εποχή, όπου η Ελλάδα παράλληλα με την οικονομική κρίση την οποία βιώνει, καλείται να ανακτήσει τη διεθνή της αξιοπιστία, να ενισχύσει την αμυντική της βιομηχανία αξιοποιώντας τις υπάρχουσες υποδομές και δημιουργώντας στρατηγικές συμμαχίες με στόχο την έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη. Μεταξύ των ομιλητών και των συνέδρων κάθε χρόνο συμπεριλαμβάνονται Υπουργοί, Πρέσβεις, Στρατιωτικοί και Εμπορικοί Ακόλουθοι Πρεσβειών, υψηλού επιπέδου στελέχη των κλάδων άμυνας και ασφάλειας, εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας κ.α.

Το συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Με την Υποστήριξη: ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΚΕΜΕΑ), EUROPEAN ORGANISATION FOR SECURITY, ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ (ΕΕΛΕΑΑ), ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ (ΣΕΚΠΥ)

Χορηγοί: CISCO SYSTEMS HELLAS, ONEX SA

Υποστηρικτές: DAREX S.A., ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ISI HELLAS, IDE-INTRACOM DEFENSE ELECTRONICS, LOCKHEED MARTIN

Αρωγοί: CONSOLIDATED CONTRACTORS COMPANY, MILTECH HELLAS

Χορηγοί Επικοινωνίας: Άμυνα & Διπλωματία – Business Partners – Capital.gr – Defenceline.gr – Defencenews –Ελεύθερος Τύπος – Ελληνική Άμυνα & Τεχνολογία – IT Security – Security Manager – Sbc – Στρατηγική – Onalert.gr