F-35: «Έσπειρε και θέρισε» το stealth μαχητικό πέμπτης γενιάς στην Μελβούρνη – ΒΙΝΤΕΟ

Αδιαμφισβήτητα το stealth μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής F-35 τραβάει αυτόματα τα βλέμματα των τυχερών θαυμαστών που συμμετέχουν σε αεροπορικές επιδείξεις σε όλο τον κόσμο.

Όπως συνέβη και στην χώρα μας την περασμένη Πέμπτη, στο πλαίσιο της πολυεθνικής άσκησης «ΗΝΙΟΧΟΣ 2019»,  όταν τα τρομερά μαχητικά «διέσχισαν» τον ουρανό της Αθήνας, με τους λάτρεις της αεροπορικής ισχύος να σαγηνεύονται από την παρουσία του, έτσι έγινε και στην Μελβούρνη, στην εκδήλωση MAS 2019.

Ωστόσο αυτό που έκανε την διαφορά στην συγκεκριμένη αεροπορική επίδειξη είναι νέοι ελιγμοί, περάσματα και κόλπα, των αρκετά τολμηρών πιλότων, που φτάνουν στα άκρα το F-35, με τους θεατές να μην πιστεύουν στα μάτια τους σε συγκεκριμένες περιστάσεις.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο από την εκδήλωση, οι πιλότοι των μαχητικών δεν «αστειεύονται» με τις ριψοκίνδυνες πτήσεις τους, οι οποίες βέβαια δεν αποτελούν αντικείμενο θαυμασμού αλλά αναδεικνύουν και τις «αρετές» των μαχητικών, οι οποίες δεν σταματούν μόνο στα stealth χαρακτηριστικά και τα προηγμένα λογισμικά και λειτουργικά συστήματα και προηγμένο οπλισμό.

Δείτε πλάνα σύντομης διάρκειας:

Δείτε συνολικό βίντεο μακράς διάρκειας :