Intracom: Υποδέχτηκε τη ΣΕΘΑ

Στο πλαίσιο των ενημερώσεών τους για βιομηχανικές μονάδες σημαντικές για την εθνική άμυνα και οικονομία, οι σπουδαστές της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της INTRACOM Defense Electronics (IDE), συνοδευόμενοι από τον Διοικητή, Αντιστράτηγο κ. Γεώργιο Μπαρκούκη και επιτελείς της Σχολής. Η ΣΕΘΑ αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο ακαδημαϊκής εκπαίδευσης αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και πολιτικού προσωπικού ανώτερης βαθμίδας, καθώς και στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, Λιμενικού Σώματος, υπουργείων, δημοσίων οργανισμών και άλλων φορέων.

Ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDE καθώς και ανώτερα στελέχη της, υποδέχτηκαν τους σπουδαστές και τους ενημέρωσαν για τα προϊόντα και τις δραστηριότητες της εταιρείας στο χώρο της άμυνας, για την επέκτασή της στους τομείς των υβριδικών συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και της ασφάλειας, επιτήρησης και αναγνώρισης με ολοκληρωμένα και διεθνώς ανταγωνιστικά προϊόντα.

Επίσης παρουσιάστηκαν οι τρέχουσες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς βιομηχανίες του χώρου της άμυνας, καθώς και τα πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής που συμμετέχει η εταιρεία. Παράλληλα, οι σπουδαστές της ΣΕΘΑ ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες υποστήριξης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και ξεναγήθηκαν στις μονάδες παραγωγής της εταιρείας όπου διαφάνηκαν οι αυστηρές διαδικασίες και οι σημαντικές υποδομές που έχουν αναδείξει και καταξιώσει διεθνώς την IDE, σαν κορυφαία βιομηχανία ηλεκτρονικών αμυντικών συστημάτων στην εγχώρια αγορά και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.