Η Intracom παρουσίασε το Spartan

Το νέο της προϊόν Spart@n παρουσίασε η INTRACOM Defense Electronics.

Πρόκειται για ένα ευρυζωνικό ραδιοσύστημα τεχνολογίας IP (Internet Protocol) για ασφαλή μεταφορά πληροφοριών σε τακτικό επίπεδο. Το Spart@n διασυνδέεται με οποιαδήποτε περιφερειακή συσκευή τύπου IP, όπως κάμερες, αισθητήρες και υπολογιστές με σκοπό την μετάδοση σε πραγματικό χρόνο δεδομένων αναγνώρισης, παρακολούθησης, βίντεο και πληροφοριών του σύγχρονου ψηφιακού θεάτρου επιχειρήσεων. Οι δυνατότητες του συστήματος επιβεβαιώθηκαν στην πράξη, με ζωντανή επίδειξη της λειτουργίας του στους παρευρισκομένους.
«Το Spart@n σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου από την INTRACOM Defense Electronics και προορίζεται για όλους τους τύπους των οχημάτων (τροχοφόρα και ερπυστριοφόρα) καθώς και για πλωτά μέσα, αφού παρέχει σύγχρονη και αξιόπιστη υποδομή δίκτυο-κεντρικών επικοινωνιών βασισμένη σε τεχνολογίες αιχμής. Είναι το μοναδικό σύστημα διεθνώς ειδικά σχεδιασμένο για μεταφορά δεδομένων Σ∆ΕΠ (Σύστημα ∆ιοίκησης και Ελέγχου Πληροφοριών), σε πραγματικό χρόνο στο πεδίο των επιχειρήσεων» δήλωσε ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός ∆ιευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM Defense Electronics.
Στην παρουσίαση του Spart@n παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Υπουργείων Άμυνας, Ναυτιλίας & Αιγαίου, ∆ημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, της Γενικής ∆ιεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (Γ∆ΑΕΕ), αξιωματικοί των Κλάδων των Ενόπλων ∆υνάμεων, της Αστυνομίας, του Λιμενικού, της Πυροσβεστικής, Ακόλουθοι Άμυνας δεκατεσσάρων (14) χωρών, υψηλόβαθμα στελέχη ελληνικών και ξένων εταιριών-συνεργατών καθώς και εκπρόσωποι των ΜΜΕ.