Javelin: Η Ουκρανία «τεστάρει» το αμερικανικό πυραυλικό σύστημα στο Ντονμπάς [vid]

Στρατιωτικές βολές από τα αμερικανικά αντιαρματικά πυραυλικά συστήματα «Javelin» πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Ντόνετσκ. 

Javelin

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στρατιωτικές βολές από τα αμερικανικά αντιαρματικά πυραυλικά συστήματα «Javelin» πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του Ντόνετσκ, στο Ντονμπάς, εν μέσω αυξανόμενης έντασης στα σύνορα με τη Ρωσία, τα οποία μπορούν να καταστρέψουν τανκς σε απόσταση έως και 5 χιλιομέτρων και το κύριο πλεονέκτημά τους είναι η ευκολία στην χρήση τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ουκρανικού μέσου ενημέρωσης, ο ουκρανικός στρατός έκανε δοκιμές του πυραυλικού συστήματος αμερικανικής κατασκευής. Το συγκεκριμένο πυραυλικό σύστημα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση υποτιθέμενης εισβολής ευρείας κλίμακας της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Δείτε το βίντεο:

Με πληροφορίες από: Uatv.ua / Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ