Θάνατος Καμπούρογλου:οι Τούρκοι αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Στις συνθηκες  θανάτου του Καμπούρογλου που φέρεται να σχετιζόταν (και)  με την υπόθεση Οτζαλάν αναφέρονται  τουρκικές εφημερίδες .

Η Hurriyet  δημοσιεύει ανταπόκριση  με τον τίτλο «Μήπως εκτελέστηκε ο χρηματοδότης του Οτζαλάν» . Στην ανταπόκριση γράφει ότι ο έμπορος όπλων Βλάσης Καμπούρογλου, που είναι γνωστός ως χρηματοδότης της επιχείρησης που είχε γίνει για την μεταφορά του ηγέτη του ΡΚΚ Οτζαλάν το 1999 από την Ρωσία στην Αθήνα , βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Τζακάρτα.
 
Ο Καμπούρογλου αναμειγνυόμενος και στην πώληση του αμυντικού συστήματος πυραύλων ΤΟR M1  τελικά είναι το τρίτο άτομο που πεθαίνει κατά τρόπο μυστηριώδη, γράφει. Ο θάνατός του θα διαλευκανθεί μετά από την νεκροψία που θα γίνει. Ο Καμπούρογλου είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Drumilan International. Ορισμένες ελληνικές εφημερίδες ισχυρίζονται, γραφει η τουρκική εφημερίδα, ότι η αστυνομία της Ινδονησίας στέκεται στην πιθανότητα πως ο Καμπούρογλου έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης.  Η σχέση του Καμπούρογλου με το ΡΚΚ- συνεχίζει –  είχε γίνει παλαιότερα θέμα στις ελληνικές εφημερίδες και στο βιβλίο.του έλληνα πρώην πράκτορα Σάββα Καλεντερίδη με τίτλο « Η παράδοση του Οτζαλάν/ η ώρα της αλήθειας» (αναφέρθηκε ήδη το On Alert). 

 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι «φονικοί» TOR M1.Ο Καμπούρογλου είναι ο τρίτος νεκρός της υπόθεσης. Δύο Ρώσοι δολοφονήθηκαν

Νεκρός ο Βλάσσης Καμπούρογλου στην Τζακάρτα!Άνθρωπος κλειδί στις προμήθειες Άκη