Kristin «BEO» Wolfe: Πλάνα από το κόκπιτ του F-35 της Επισμηναγού που «μάγεψε» την Athens Flying Week 2023 [vids]

Νέα εντυπωσιακά πλάνα δόθηκαν στη δημοσιότητα μέσα από το κόκπιτ του stealth μαχητικού αεροσκάφους πολλαπλών ρόλων πέμπτης γενιάς τύπου F-35, με το οποίο η Αμερικανίδα πιλότος, Επισμηναγός Kristin «BEO» Wolfe «μάγεψε» τα πλήθη κατά την διάρκεια της Athens Flying Week 2023 που διεξήχθη στην αεροπορική βάση της Τανάγρας.

Στο βίντεο διάρκειας 37 δευτερολέπτων που δημοσίευσε η διοργανώτρια αρχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πρωταγωνιστεί η περίφημη πιλότος κατά την διάρκεια της αεροπορικής επίδειξης, όπου και πραγματοποίησε τρομερούς ελιγμούς, με αποτέλεσμα να «φορτώσει» με G.

Υπενθυμίζεται ότι η Επισμηναγός Kristin «Beo» Wolfe είναι η διοικητής της ομάδας επίδειξης F-35, η οποία ακολούθησε τα βήματα του πατέρα της μπαίνοντας στην Πολεμική Αεροπορία, αλλά πλέον δημιουργεί τη δική της κληρονομιά στο πιλοτήριο των πιο προηγμένων μαχητικών της USAF. Έχει περισσότερες από 1.000 ώρες πτήσης, η Επισμηναγός Wolfe έχει αποκτήσει εμπειρία πετώντας αεροσκάφη T-6, T-38C, F-22A και F-35A.

Εισήλθε στον στρατό το 2011 και συνέχισε με εκπαιδεύσεις πιλότων και επιχειρησιακές αποστολές σε Τέξας, Φλόριντα και Βιρτζίνια. Τώρα υπηρετεί από την 388η Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση Hill στη Γιούτα. Ως διοικητής της ομάδας επίδειξης F-35, η Wolfe επιβλέπει ένα πλήρωμα που παρουσιάζει τις μοναδικές εναέριες δυνατότητες του μαχητικού πέμπτης γενιάς της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Δείτε εντυπωσιακά πλάνα της Kristin «BEO» Wolfe και του F-35: