«Καλύπτετε τον Βενιζέλο στο θέμα των υποβρυχίων κ.Σαμαρά»! Οι εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία «ξεσπαθώνουν»

“Καλύπτετε το Βενιζέλο κ.πρωθυπουργέ”, λένε με έμφαση εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά! Και μάλιστα οι εργαζόμενοι της ΔΑΚΕ ,δηλαδή της συνδικαλιστικής παράταξης που πρόσκειται στη ΝΔ! Τα 1000 ευρώ που πήραν οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων ως βοήθημα τις ημέρες των γιορτών,μετά από εννέα μήνες που είχαν απλήρωτοι, δεν αποκλιμάκωσαν φυσικά την ένταση που υπάρχει.

Οι εργαζόμενοι της ΔΑΚΕ χρησιμοποιούν σκληρές εκφράσεις για τη κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό και επισημαίνουν για ακόμη μια φορά ότι τα τρία υποβρύχια , “σαπίζουν” στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά!

Τα όσα υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι είναι φορβερά και τρομερά και είναι απορίας άξιο πως κανείς από την κυβέρνηση και το ΥΕΘΑ δεν έχει μέχρι στιγμής απαντήσει.

Οι εργαζόμενοι αφού επισημαίνουν ότι δεν παρέστησαν στην ¨διαβούλευση¨ με την εταιρία, για την επιβολή και 4ου συνεχόμενου τριμήνου εκ περιτροπής εργασίας, μόλις 1 ημέρας την εβδομάδα, αφού μας ανακοινώθηκε ότι οι εκπρόσωποι της εταιρίας δεν έχουν καμία δικαιοδοσία για διαπραγμάτευση με εμάς”, τονίζουν:

“Οι συνεχείς εκκλήσεις μας προς την πολιτική ηγεσία πέφτουν στο κενό. Η αδιαφορία της Κυβέρνησης, οδηγεί στην απαξίωση των Υ/Β, του ΠΝ και των ΕΝΑΕ. Τόσους μήνες δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό από την Κυβέρνηση για τους εργαζόμενους (εκτός του επιδόματος των 4 ευρώ/ημέρα).

Με την εγκληματική σας αδράνεια κύριοι της Κυβέρνησης:

Πόσο καιρό χρειάζεστε κ. Πρωθυπουργέ να καταλάβετε το αυτονόητο; Πόσοι σύμβουλοι και συντονιστές χρειάζονται για να αποφασίσετε; Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε ότι με τη στάση σας αργοπεθαίνει η Ναυπηγική βιομηχανία της χώρας και μαζί της 10.000 οικογένειες.

Άμεσα όλοι μαζί οι εργαζόμενοι του Ναυπηγείου, θα πρέπει να επανακαθορίσουμε την στάση μας και να εκμεταλλευτούμε όλο το νομικό μας οπλοστάσιο, ώστε να προλάβουμε να σώσουμε τις οικογενειές μας από τον γκρεμό που μας οδηγούν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΑΦΑ: «Δεν έχω καμία σχέση με το Ρωσσώνη»
 
Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά,ο Σάφα και η λίστα Λαγκάρντ. Υπάρχει σχέση;

«Τα υποβρύχια σαπίζουν και κανείς δεν ασχολείται»! Οι εργαζόμενοι στο Σκαραμαγκά προειδοποιούν