Ναυπηγεία Ελευσίνας: Οι επικοινωνίες του Νίκου Ταβουλάρη με το Onalert

Από την ημέρα που το Onalert δημοσίευσε το άρθρο με τίτλο  “Η «βόμβα» των Ναυπηγείων Ελευσίνας που είναι έτοιμη να εκραγεί”, ο ιδιοκτήτης των Ναυπηγείων Ελευσίνας κ.Νίκος Ταβουλάρης επικοινωνεί μαζί μας είτε τηλεφωνικά ,είτε μέσω e mail. Τις απαντήσεις τους τις έχετε διαβάσει ,γιατί άμεσα δημοσιεύθηκαν . Τον παροτρύναμε μάλιστα και στις τηλεφωνικές μας επικοινωνίες και στις απαντήσεις μας μέσω e mail, να απαντήσει σ΄ όσα αναφέρει το κείμενο για το οποίο εκφράζει ενόχληση και μιλά περί “ψευδών και συκοφαντιών”. Παρά τις επικοινωνίες μας και τις προσκλήσεις μας για απάντηση επί των όσων θεωρεί ότι τον θίγουν μέχρι σήμερα δεν έχει ανταποκριθεί.

Αντιθέτως μας στέλνει e mail σαν αυτά που ακολουθούν και τα οποία δημοσιεύουμε. Όπως αναφέρει πολύ σωστά το Onalert δεν θα αποκαλύψει την πηγή του κειμένου εφόσον δεν θα αποδεσμευτεί. Αν βέβαια μπει στον κόπο να διαβάσει τα πρακτικά της Βουλής για το θέμα της τροπολογίας που αφορά το Νεώριο Σύρου, θα διαπιστώσει ότι πολλά απ΄ όσα αναφέρονται στο κείμενο, επιβεβαιώθηκαν.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να θεωρήσει όποιον νομίζει υπεύθυνο και να τον αντιμετωπίσει όπως θέλει.

Προς το παρόν αναμένουμε τις απαντήσεις του επί της ουσίας όμως.

Ελευσίνα, 27/5/2014

Κύριο
Πάρη Καρβουνόπουλο
Blog “Onalert”

Σας ευχαριστώ για την άμεση δημοσίευση της απάντησης μας, στην από 23.05.2014 ανάρτησή σας.
Όπως ρητά αναφέρεται στην απάντησή μας θεωρούμε αναγκαίο να μας γνωρίσετε ποιος «υπογράφει» το δημοσιευθέν κείμενό σας, της 23ης Μαΐου 2014.

Νικόλαος Ταβουλάρης

Ελευσίνα,30/5/2014
Κύριο
Πάρη Καρβουνόπουλο
Blog “Onalert”

Όπως σας έχουμε ζητήσει με την από 26/5/2014 απάντησή μας στο από 23/5/2014 δημοσίευμά σας, θεωρούμε αναγκαίο να επαναλάβουμε ότι επιμένουμε να μας γνωρίσετε ποιος «υπογράφει» τα ανακριβή και συκοφαντικά σε βάρος μας σχόλια.

Στο από 27/5/2014 e-mail σας, μας πληροφορείτε «Αν δεν με αποδεσμεύσει ο συντάκτης δεν πρόκειται να αποκαλύψω την ταυτότητα του». Θεωρώ τη δήλωσή σας μη ικανοποιητική. Τελικά το κείμενο κάποιος το έγραψε και κάποιος ανέλαβε την ευθύνη να το δημοσιεύσει. Εφόσον δεν αποκαλυφθεί η ταυτότητα του συντάκτη που γνώριζε από το «…..Α έως το Ω……» είναι φανερό ότι αναλαμβάνετε εσείς την ευθύνη που προκύπτει από αυτό.

Νικόλαος Ταβουλάρης