«Ο Βενιζέλος πρέπει να ελεγχθεί για τα υποβρυχια» – Ποιος το ζητά

Νέες φωτιές ανάβει στο μέτωπο της αντιπαράθεσης ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ και Βενιζέλου – Τσίπρα ,για τα υποβρύχια ο επικεφαλής του τομέα Άμυνας της κοινοβουλευτικής ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θοδωρής Δρίτσας.

Με συνέντευξή του στην Αυγή υποστηρίζει ότι “ο Βενιζέλος πρέπει να ελεγχθεί…η πολιτεία και οι αποφάσεις που υπέγραψε…Ως υπουργός Άμυνας από τον Οκτώβριο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2011, ο κ.Ευάγγελος Βενιζέλος επέλεξε με αποκλειστική ευθύνη και απόλυτο προσωπικό έλεγχο να επιχειρήσει την άρση του τραγικού και εγκληματικού αδιεξόδου των ναυπηγείων …Σήμερα το αδιέξοδο είναι ακόμα πιο σκληρό”.

Απαντώντας στις κατηγορίες Βενιζέλου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί τον Νίκο Ταβουλάρη ιδιοκτήτη των ναυπηγείων Ελευσίνας ο κ. Δρίτσας απαντά:

“Είναι γνωστό ότι ο επιχειρηματίας κ.Ταβουλάρης συνδέεται πολιτικά και πορσωπικά με τον πρωθυπουργό κ.Αντώνη Σαμαρά από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης. Η σχέση αυτή απέβη προς όφελος του κ.Ταβουλάρη ,αφού με τρεις τροπολογίες η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ καθιέρωσε ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο και ευνοϊκό καθεστώς για τον επιχειρηματικό όμιλο των Ναυπηγείων Ελευσίνας και Νεωρίου,παρακάμπτοντας ακόμα και τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου… Το ΠΑΣΟΚ έχει διολισθήσει στην επικοινωνιακή στρατηγική της “λάσπης στον ανεμιστήρα”. Είναι όμως σαφές ότι δεν του βγαίνει. Εάν ο κ.Βενιζέλος επιθυμεί να βρει ποιοι εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα του κ.Ταβουλάρη,δεν έχει παρά να κοιτάξει στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα”.

Διαβάστε ακόμη:

Τι δεν λένε Βενιζέλος – Τσίπρας για τα Ναυπηγεία και τα υποβρύχια που «σαπίζουν»

Υποβρύχιος Πόλεμος σε εξελιξη – Η απάντηση Βενιζέλου στην πρόταση εξεταστικής του Τσίπρα