ONEX:Χορηγός στη 16η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης του ECONOMIST

 Ο Όμιλος Εταιρειών ΟΝΕΧ με εκπρόσωπο τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου, κ. Πάνο Ξενοκώστα, θα συμμετάσχει ως Χορηγός Συνεδρίου, στη 16η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης του περιοδικού Economist, με την Ελληνική Κυβέρνηση που θα διεξαχθεί φέτος στις 2 και 3 Ιουλίου 2012, στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

Το συγκεκριμένο συνέδριο που διοργανώνει το έγκριτο διεθνές έντυπο και που διεξάγεται φέτος σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την οικονομία της χώρας, αναμένεται να συγκεντρώσει αυτή τη χρονιά περισσότερο από κάθε άλλη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο, το ενδιαφέρον του πολιτικού και οικονομικού κόσμου.

Στον κατάλογο των ομιλητών του συνεδρίου μαζί με εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής ηγεσίας και της Ελληνικής οικονομίας, όπως ο Πρωθυπουργός και οι αρχηγοί της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά και πλήθους επιχειρηματικών παραγόντων, περιλαμβάνεται και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ, κ. Πάνος Ξενοκώστας, ο οποίος θα αναφερθεί στην ανάγκη δημιουργίας κινήτρων για την ανάπτυξη και την επιβίωση νέων καινοτόμων επιχειρήσεων στην Ελλάδα.