«Πειραματόζωο» κάνουν την ΕΑΒ – Τοποθετούν επικεφαλής απόστρατο !

“Πειραματόζωο” και η ΕΑΒ. Το πόσο σοβαρά λαμβάνει η κυβέρνηση την κατάσταση που επικρατεί στην μοναδική ίσως αμυντική βιομηχανία η οποία έχει ακόμη σφυγμό, φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο έχει αντιμετωπίσει το θέμα του διορισμού διοίκησης.

Από τον περασμένο Αύγουστο και την αποχώρηση Φιλιππάκου η ΕΑΒ λειτουργεί σε κατάστση έκτακτης ανάγκης αναμένοντας την κυβέρνηση να λάβει αποφάσεις. Κι όταν μετά από τόσους μήνες θυμούνται να ασχοληθούν λειτουργούν με τον γνωστό πατροπαράδοτο, μικροκομματικό, ερασιτεχνικό ,επικίνδυνο και απαράδεκτο τρόπο: κοιτάνε στην …δεξαμενή των απόστρατων αξιωματικών ή των αποτυχημένων πολιτευτών για να δώσουν μια θέση σ΄ όποιον έχει προτεραιότητα.

Ακούγεται λοιπόν ότι έχει βρεθεί απόστρατος για να αναλάβει την τύχη της ΕΑΒ! Μπορεί ο άνθρωπος να είναι “χρυσός” αλλά ξέρει να διοικήσει εταιρεία σαν την ΕΑΒ η οποία πλέον δεν ξέρει αν τον άλλο μήνα θα είναι σε θέση να πληρώσει μισθούς; ΄Εχει εμπειρία; Το “θα μάθει” πρώτον δεν είναι καθόλου βέβαιο και δεύτερον δεν υπάρχει χρόνος για φροντιστήρια ! Πιθανόν στο υπουργείο Οικονομικών ο αναπληρωτής υπουργός Χ. Σταϊκούρας και ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος, να μην έχουν κατανοήσει ότι η ΕΑΒ είναι βόμβα έτοιμη να εκραγεί. Και ένας απόστρατος είναι εξαιρετικά αμφίβολο να κατορθώσει να την “απενεργοποιήσει”.
Αυτά προς το παρόν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Καταιγίδα» απολύσεων στην αμυντική βιομηχανία – Συγχωνεύσεις και λουκέτα

ΥΕΘΑ: Ποιος είναι ο «τάφος του Ινδού» όπου «θάβουν» την αναποφασιστικότητά τους οι υπουργοί