Πληρώνονται οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ

Υπεγράφη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Πληρώνονται οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υπεγράφη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, με την οποία παρέχεται στην εταιρεία Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ΑΕ, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα μέχρι την 31η Οκτωβρίου, προκειμένου να εισπράξουν χρήματα οφειλόμενα από το Δημόσιο.

Η ενημερότητα θα δοθεί κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων και χωρίς παρακράτηση, προκειμένου να εισπραχθούν χρήματα που οφείλει το Δημόσιο στην ΕΑΣ, για την παράδοση στρατιωτικού υλικού στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Σύμφωνα με κύκλους της κυβέρνησης, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, αποσκοπεί στην εξόφληση 900 εργαζομένων στην επιχείρηση που παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες, και δεν σχετίζεται με τη διαδικασία εξυγίανσης των εταιρειών ΕΑΣ, ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ. 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποστολή αεροπυρόσβεσης
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ

H «Βαβέλ» των εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής: Το δυστύχημα στην Ψάθα, ο συντονισμός και το μοντέλο λειτουργίας

Ολοκαίνουργια εναέρια μέσα που έχουν ήδη παραληφθεί παραμένουν ουσιαστικά ανενεργά ενώ στις φωτιές επιχειρούν μέσα από Πυροσβεστική, Ένοπλες Δυνάμεις και ιδιωτικές εταιρείες