Ο Σαμαράς ασχολείται προσωπικά με τις Fremm. Με την συντήρηση του Στόλου ποιος ασχολείται;

Το ενδιαφέρον της ελληνικής κυβέρνησης για να “τρέξει” η υπόθεση των γαλλικών φρεγατών Fremm,εντυπωσιάζει και ο λόγος είναι προφανέστατος:
Υπάρχει όμως κι ένα πολύ κρίσιμο ερώτημα στο οποίο είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν και οι ναύαρχοι του Πολεμικού Ναυτικού ,ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αλλά και οι πολιτικοί προϊστάμενοι:
Είναι κοινό μυστικό ότι η φρεγάτα Μπουμπουλίνα παροπλίστηκε για να “κανιβαλιστεί” ,επειδή είχε τα…καλύτερα ανταλλακτικά! Δεν είναι γνωστά αυτά; Είναι.

Συνεπώς τι να υποθέσουμε; Ότι η απόφαση της κυβέρνησης είναι να τα “δώσει όλα” για δύο πραγματικά σύγχρονα πλοία και να εγκαταλείψει στη τύχη του τον Ελληνικό Στόλο;

Και μια και αναφερθήκαμε σε Ελληνικό Στόλο, καλό θα είναι να επισημάνουμε ότι όλες οι εκτιμήσεις που ακούγονται στο ΥΕΘΑ κάνουν λόγο για δύο πλοία τα οποία θα έρθουν με γαλλικό πλήρωμα! Σιγά, σιγά θα ενταχθούν Έλληνες αξιωματικοί, αλλά η πλειοψηφία θα είναι Γάλλοι!!!

Αν όλα αυτά επαληθευτούν, είναι βέβαιο ότι η υπόθεση των γαλλικών Fremm θα μας απασχολήσει για πάρα πολλά χρόνια. Κι όχι για την επιχειρησιακή αξία των πλοίων μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι «σημαία» θα έχουν οι γαλλικές Fremm, στο Αιγαίο των «ευρωπαϊκών» κατά Σαμαρά κοιτασμάτων;
 
Φρεγάτες Fremm: Ούτε ένα ευρώ στα ελληνικά ναυπηγεία!

Φρεγάτες Fremm: Όλα όσα δεν μας έχει πει η κυβέρνηση

Φρεγάτες Fremm και F 15. Γιατί όλοι θέλουν να «εξοπλίσουν» την «χρεοκοπημένη» Ελλάδα;