Στην 10άδα των καλύτερων Ευρωπαίων επιχειρηματιών ο Πάνος Ξενοκώστας και η Onex

Η ΟΝΕΧ και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλός της,  Πάνος Ξενοκώστας, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, διακρίθηκε ανάμεσα στους 10 καλύτερους Ευρωπαίους επιχειρηματίες του κορυφαίου διαγωνισμού European Business Awards (EBAs) ενώ η εταιρία επιλέχτηκε ανάμεσα στις 100 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης, λαμβάνοντας τον τίτλο “Ruban d’Honneur recipients».  Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, αφού έπεται η συνέχεια στον τρίτο και τελευταίο γύρο του διαγωνισμού όπου τα αποτελέσματα των νικητών θα ανακοινωθούν τον Μάιο του 2014. Οι 100 Ευρωπαϊκές Εταιρίες “Ruban d’Honneur recipients» επιλέχθηκαν ανάμεσα σε 375 «Εθνικούς Πρωταθλητές» από συνολικά 15.000 επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, μέσα από μια αυστηρότατη διαδικασία αξιολόγησης από Ευρωπαίους κριτές, εκπροσώπους της επιχειρηματικής, πολιτικής, ακαδημαϊκής ελίτ κοκ.
 
Ο κος Jean Stephens, CEO της RSM International, του 7ου μεγαλύτερου δικτύου ορκωτών ελεγκτών-λογιστών και βασικού χορηγού των βραβείων, δήλωσε πως “Ως ένας από τους 100 Ruban d’Honneur recipients, η ΟΝΕΧ αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα το οποίο αντανακλά την ευρωπαϊκή επιχειρηματική επιτυχία. Ευχόμαστε στην ΟΝΕΧ, καλή επιτυχία, και σε αυτή την τελευταία αλλά κρίσιμη δοκιμασία και ανυπομονούμε για την τελική ανακοίνωση των νικητών στην φαντασμαγορική εκδήλωση απονομής που θα γίνει στην Αθήνα, στις 27 Μαΐου 2014″.
 
Ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ κος Πάνος Ξενοκώστας, από την Νέα Υόρκη, δήλωσε: Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που διακριθήκαμε με τον τίτλο του “Ruban d’Honneur recipients” και φτάσαμε στο τελικό στάδιο των βραβείων, εκπροσωπώντας την Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή επιχειρηματικότητα. Την Ελλάδα που οραματίζεται και την νέα Γενιά των σκληρά εργαζομένων Ελλήνων. Τα βραβεία αυτά αποτελούν ύψιστη καταξίωση και διάκριση καθώς αναδεικνύουν τις πιο ισχυρές εταιρίες σε ολόκληρη την Ευρώπη, ως εκ τούτου ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε πιο αναλυτικά στους κριτές του επόμενου και τελικού σταδίου πώς η ΟΝΕΧ καταφέρνει να αναζητά και να προκαλεί την επιτυχία! Όλοι μαζί θα διεκδικήσουμε το τελικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα και μια Ευρώπη χωρίς επιχειρηματικά σύνορα. Αυτό που μας αξίζει, τη νίκη, και μάλιστα μέσα στην Αθήνα, βάζοντας έτσι μια παρακαταθήκη για την νέα γενιά επιχειρηματιών και επιχειρήσεων με διεθνή ακτινοβολία. Για την Ελλάδα όπου υπάρχει ακόμη η ελπίδα ότι το μέλλον θα συναντήσει και θα αποδείξει το ένδοξο παρελθόν, μέσα από τη δημιουργικότητα, το όραμα και την προσήλωση στο στόχο. Μέσα από τις διεθνείς συνεργασίες και υπεύθυνες στρατηγικές επιλογές. Μια νέα Εποχή όπου είναι μονόδρομος, ο δρόμος της υπευθυνότητας, της συνέπειας και της πρωτοπορίας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας και τον ενθουσιασμό της Αμερικανικής και Ελληνικής κοινότητας στην Νέα Υόρκη καθώς με τέτοια νέα ο από εδώ σχεδιασμός επενδύσεων στην Ελλάδα, θα «απογειωθεί».
 
Ο κος Adrian Tripp, CEO των European Business Awards δήλωσε «οι κριτές μας έχουν εντυπωσιαστεί από το φετινό ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Η ΟΝΕΧ δικαιούται την καλύτερη δυνατή επιτυχία σε αυτόν τον έντονα ανταγωνιστικό τελικό γύρο».
 
Τα European Business Awards ενώνουν «τους καλύτερους όλων της Ευρώπης» πέρα από σύνορα, επιχειρηματικά μεγέθη και τομείς, και αναδεικνύουν την αριστεία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τις καλύτερες πρακτικές.