Στην INTRACOM η ΣΔΙΕΠΝ

Στο πλαίσιο των ενημερώσεων σε βασικές και σημαντικές βιομηχανικές δραστηριότητες και υποδομές της χώρας στο χώρο της άμυνας, οι σπουδαστές της Σχολής Διοίκησης και Επιτελών του Πολεμικού Ναυτικού (ΣΔΙΕΠΝ) επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της INTRACOM Defense Electronics (IDE), συνοδευόμενοι από τον Διοικητή Αρχιπλοίαρχο κ. Ιωάννη Σαμαρά και επιτελείς της Σχολής. Η ΣΔΙΕΠΝ καταρτίζει και επιμορφώνει στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού για την εκτέλεση επιτελικών και διοικητικών καθηκόντων σε όλη την κλίμακα της ιεραρχίας.
Ο κ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, καθώς και ανώτερα στελέχη της εταιρίας υποδέχτηκαν τους σπουδαστές και τους ενημέρωσαν για τα προϊόντα, τις δυνατότητες πιθανής συνεργασίας με τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, τις τρέχουσες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες διεθνείς βιομηχανίες του χώρου της άμυνας καθώς και τα πολυεθνικά προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής επικοινωνιακών και ηλεκτρονικών συστημάτων που συμμετέχει η εταιρία.
Παράλληλα, οι σπουδαστές της ΣΔΙΕΠΝ ενημερώθηκαν για τις διαδικασίες και τις μονάδες παραγωγής της εταιρίας όπου διαφάνηκαν οι σημαντικές δυνατότητες που έχουν καταξιώσει την IDE διεθνώς και την έχουν αναδείξει ως κορυφαία βιομηχανία τηλεπικοινωνιακών και ηλεκτρονικών αμυντικών συστημάτων στην εγχώρια αγορά και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.