Συνεργασία IDE και Saab στην Υποστήριξη των Συστημάτων ARTHUR του ΕΣ

Η INTRACOM Defense Electronics (IDE) συνεχίζοντας την συνεργασία της με την παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία συστημάτων άμυνας και ασφάλειας Saab, υπέγραψε αποκλειστική συμφωνία-πλαίσιο για την υποστήριξη των συστημάτων ραντάρ αντιπυροβολικού ARTHUR του Ελληνικού Στρατού.

Η συμφωνία αυτή θα εξασφαλίσει την συνεχή υποστήριξη ενός υψηλής τεχνολογίας κρίσιμου συστήματος των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων μέσω της απρόσκοπτης ροής ανταλλακτικών και της άμεσης εξυπηρέτησης στο επιχειρησιακό πεδίο από έλληνες τεχνικούς. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η IDE είχε αναλάβει την συμπαραγωγή, ολοκλήρωση και τελικό έλεγχο των συστημάτων ARTHUR στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί, στο πλαίσιο της προμήθειας τους από τον Ελληνικό Στρατό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συμμετοχή της IDE και της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας γενικότερα σε προγράμματα υποστήριξης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων συντελεί αφενός στην εμπέδωση της ασφάλειας εφοδιασμού (security of supply) και αφετέρου στην μείωση του κόστους κύκλου ζωής κύριων οπλικών συστημάτων.

Διαβάστε ακόμη:

Intracom: Υποδέχτηκε τη ΣΕΘΑ

INTRACOM: Επίδειξη συστήματος επιτήρησης