T-55: Ουκρανοί καταστρέφουν ρωσικό άρμα μάχης «καμικάζι» γεμάτο εκρηκτικά – Απίστευτο βίντεο [vid]

Μια νέα πρακτική των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων έκανε »την εμφάνισή της» στην Ουκρανία, καθώς ρωσικά κανάλια στο Telegram δημοσίευσαν πλάνα, στα οποία ένα τεθωρακισμένο άρμα μάχης, ενδεχομένως τύπου T-55, ενώ κατευθυνόταν προς ουκρανικές θέσεις στην περιοχή Μαρίνκα, δέχτηκε πλήγμα που είχε ως αποτέλεσμα μια τρομακτική έκρηξη μεγάλου μεγέθους…δυσανάλογη για ένα άρμα μάχης.

Όπως ισχυρίζονται τα ρωσικά κανάλια πληροφόρησης, το συγκεκριμένο T-55 ήταν γεμάτο με έξι τόνους εκρηκτικά και οι Ρώσοι κατάφεραν μέσω τηλεχειρισμού να οδηγήσουν το άρμα μάχης – «καμικάζι» προς τα ουκρανικά χαρακώματα. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι Ουκρανοί στρατιώτες αντιλαμβάνονται το ρωσικό τανκ και προσπαθούν να το εξουδετερώσουν.

Το φερόμενο T-55 χτυπά σε μια νάρκη, που επιβραδύνει την πορεία του και ως εκ τούτου οι Ουκρανοί βρήκαν την ευκαιρία να εκτοξεύσουν μια ρουκέτα, που ανατίναξε το άρμα μάχης. Ωστόσο η έκρηξη, λόγω των εκρηκτικών είναι τόσο μεγάλη που είναι αρκετά πιθανό να προκάλεσε ζημιές και τραυματισμούς στο ουκρανικό χαράκωμα.

Δείτε το απίστευτο βίντεο: