Το δράμα των εργαζομένων στην Ελευσίνα, τα φαντάσματα και οι… καβαλάρηδες

Στα Ναυπηγεία Ελευσίνας υπάρχουν εκατοντάδες εργαζόμενοι οι οποίοι είναι απλήρωτοι εδώ και εννέα μήνες. Ποιος έπρεπε να τους πληρώσει; Η ιδιοκτησία των Ναυπηγείων Ελευσίνας. Γιατί δεν τους έχει πληρώσει; Επειδή όπως υποστηρίζει της χρωστάει λέφτά το ΥΠΕΘΑ. Δεν μας έχει πει από που ,αλλά αυτό υποστηρίζει…

Στο μεταξύ οι εργαζόμενοι ταλαιπωρούνται και οι ζωές των οικογενειών τους καταστρέφονται. Η συντριπτική πλειοψηφία τους πασχίζει για να βρεθεί μια λύση. Άλλη συμφωνούν με την πρόταση που έχει “πέσει στο τραπέζι” για “μοντέλο Σκαραμαγκά” κι άλλοι όχι. Για το τι επιλογές υπάρχουν και ποια είναι η πιο ορθή μόνο οι ίδιοι μπορούν να αποφασίσουν.

Υπάρχουν όμως κάποιοι που μάλλον παριστάνουν τους εργαζόμενους . Ένας απ΄ αυτούς μας επανέφερε στην τάξη . Εργαζόμενος…φάντασμα αφού το όνομα που χρησιμοποιεί ως e mail όποιον εργαζόμενο κι αν ρωτήσαμε από τα Ναυπηγεία Ελευσίνας δεν το γνώριζε. Δεν μας εξέπληξε καθόλου, έχουμε καταλάβει τι συμβαίνει με κάποιους ελάχιστους.

Όσο για τους επίσης λίγους … “καβαλάρηδες” που κάνουν αντίσταση μέσω του facebook με περίσσια …μαγκιά μια συμβουλή: καλό είναι να πηγαίνουν που και που και τουαλέτα.

Διαβάστε ακόμη:

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Όταν ο εργαζόμενος (;) έρχεται κοντά στο «κεφάλαιο»

«Νερό στο κρασί της» βάζει η κυβέρνηση για ρήτρες 6 εκατομμυρίων κατά Ναυπηγείων Ελευσίνας

Ο Νίκος Ταβουλάρης απαντά στο Onalert που του θέτει ένα μόνο ερώτημα