Πρωθυπουργός: Συναντήθηκε με Δένδια και αύριο με ΥΕΘΑ Παναγιωτόπουλο

Ο Πρωθυπουργός έχει ξεκινήσει τις προγραμματισμένες επισκέψεις του σε Υπουργεία, όπου και ενημερώνεται για τις επόμενες κινήσεις των αρμόδιων Υπουργών και στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε με το Νίκο Δένδια ενώ αύριο θα βρεθεί με τον ΥΕΘΑ κ.Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το πρωί με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Δένδια. Κατά τη συνάντησή τους, ο κ. Νίκος Δένδιας ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τα αποτελέσματα του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. και αξιολογήθηκε ως πολύ ενθαρρυντική η ομόφωνη και άμεση αντίδραση των ευρωπαίων εταίρων στην τουρκική προκλητικότητα.

Παράλληλα συζητήθηκε το επικείμενο ταξίδι του κ. Δένδια στις ΗΠΑ -αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι- και οι κατ’ ιδίαν επαφές που θα έχει, μεταξύ άλλων, με τον αμερικανό ομόλογό του κ. Μάικ Πομπέο, τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου κ. Τζον Μπόλτον και την Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, κ. Νάνσι Πελόζι με στόχο τη διεύρυνση της στρατηγικής σχέσης Ελλάδος-ΗΠΑ.

Συνάντηση με ΥΕΘΑ

Ο Πρωθυπουργός θα επισκεφτεί και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αύριο στις 5 το απόγευμα.Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο, στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο πρωθυπουργός θα ενημερωθεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νικόλαο Παναγιωτόπουλο και την στρατιωτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.

Ακολούθως θα επισκεφθεί το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων (ΕΘΚΕΠΙΧ).

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ / Φωτογραφία αρχείου Intime News