Μαίνεται ο πόλεμος της Θράκης

Ο “πόλεμος” στη Θράκη “φουντώνει”. Οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ (Γιαννακίδης) και της ΝΔ (Παυλίδης), για τη θέση του Περιφερειάρχη Α.Μακεδονίας-Θράκης βρίσκονται στα χαρακώματα. Ενδεικτικό της έντονης διαμάχης αλλά και της σημασίας που δίδεται από τα δύο μεγάλα κόμματα είναι η επίσκεψη στη Κομοτηνή του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκη η οποία έγινε χθες ,ημέρα κατά την οποία η πολιτική ένταση ήταν μεγάλη.
Το δημοσίευμα του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ για αποδέσμευση κονδυλίου 400.000 ευρώ που αξιοποιήθηκε για κάποιους απόρρητους σκοπούς στη Θράκη,είχε ρίξει λάδι στη φωτιά της πολιτικής κόντρας. Ο κ.Ξυνίδης αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης,επιβεβαίωσε μεν την αποδέσμευση των χρημάτων,επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό σ΄ αυτό. Από την άλλη ο υποψήφιος της ΝΔ με ανακοίνωσή του αφήνει υποννοούμενα για πλάγια μέσα :
“Πληροφορηθήκαμε, και δεν μας εξέπληξε, ότι πέντε (5) Υπουργοί, Βουλευτές, Γενικοί Γραμματείς, Διοικητές Οργανισμών και κάθε μορφής και σύστημα κρατικής εξουσίας, ενεργοποιήθηκαν με συσκέψεις απέναντι στον συνδυασμό μας, αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να ανακόψουν τη νικηφόρα πορεία μας.

    Τους δηλώνουμε ότι δεν μας πτοούν. 

    Καλούμε τους πολίτες να αντισταθούν στους υπηρέτες των μνημονιακών πολιτικών και στους συνοδοιπόρους τους και να τους στείλουν ηχηρό μήνυμα την Κυριακή με την ψήφο τους.

    Φαίνεται ότι για τις κρατικές δαπάνες, στην προεκλογική περίοδο, λεφτά υπάρχουν. Για τους μισθούς, τις συντάξεις, τους φτωχούς και τους ανέργους, λεφτά δεν βρίσκονται, γι’ αυτό φορολογούν τους πάντες ισοπεδωτικά με περαιώσεις, με περικοπές επιδομάτων, συντάξεων, μισθών, προγραμμάτων και όχι μόνο.

    Πολίτες, ας αντισταθούμε λοιπόν”,λέει ο κ.Παυλίδης.