OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

«Απασφάλισε» ο Κικίλιας για την πολιτική εντολή της κυβέρνησης προς την Αστυνομία

10/03/2019 - 14:07
εμβολιασμός
Share on FacebookShare on Twitter

«Η πολιτική εντολή του ΣΥΡΙΖΑ προς την Αστυνομία είναι άμεση στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία για να διαλύσει το πλήθος. Είναι άμεση στις συγκεντρώσεις στελεχών του στη Β. Ελλάδα με προληπτικές συλλήψεις. Είναι όμως καθυστερημένη όταν αφορά το Ρουβίκωνα», δήλωσε σήμερα ο τομεάρχης Εθνικής ‘Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά FM», ο κ. Κικίλιας επισήμανε τον κίνδυνο «εάν επικρατήσει ο νόμος της ‘Αγριας Δύσης και ο καθένας παίρνει το νόμο στα χέρια του όταν πιστεύει ότι απουσιάζει το κράτος ή δεν κάνει καλά τη δουλειά του, η οργανωμένη κοινωνία και το κράτος Δικαίου παύουν να υπάρχουν», ενώ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης.

«Για την ανομία και την ανασφάλεια που επικρατεί, την απόλυτη ευθύνη έχει τα τελευταία τέσσερα χρόνια η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πλέον. Μια κυβέρνηση που δείχνει ανοχή στο Ρουβίκωνα.

Είναι απίστευτο ότι έχουν εισβάλλει στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, στο υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας, στο υπουργείο Εξωτερικών, στη Βουλή των Ελλήνων, σε ξένες πρεσβείες, στα πανεπιστήμιά μας.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνούν, μισούν και αντιμάχονται τη στολή, την τάξη. Είναι κάτι ξένο, αν όχι εχθρικό, στην πολιτική τους αντίληψη.

Και έχουμε από τη μία τους Ρουβίκωνες που τους θυμίζουν την εξωκοινοβουλευτική, τη ριζοσπαστική Αριστερά και από την άλλη τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και τις διαμαρτυρίες στη Βόρεια Ελλάδα, όπου δείχνουν το πραγματικό, απολυταρχικό τους πρόσωπο, με τις πολιτικές εντολές για δακρυγόνα και προληπτικές συλλήψεις», τόνισε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε αποκρουστικές τις συνομιλίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι και ζήτησε να κινηθούν οι διαδικασίες εναντίον όσων προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Μιλώντας ως πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ξεκαθάρισε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος είναι στην πλειοψηφία τους νέα παιδιά με φιλότιμο και αυταπάρνηση, που όταν αφήνονται κάνουν πολύ καλά και αποτελεσματικά τη δουλειά τους.

«Το 2014 που ήμουν πολιτικός προϊστάμενος τους, η εγκληματικότητα έφτασε σε χαμηλό 15ετίας, είχαμε μεγάλες συλλήψεις τρομοκρατών, είχαμε αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το προσφυγικό/μεταναστευτικό, οι Έλληνες ένιωθαν ασφαλείς, το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς δε θρηνήσαμε ανθρώπινη ζωή από πυρκαγιά. Όλα αυτά έγιναν επειδή αφέθηκαν να κάνουν τη δουλειά τους», συμπλήρωσε ο κ. Κικίλιας.

«Δεν είναι σωστό να ακυρώνουμε το έργο αστυνομικών και πυροσβεστών, επειδή κάποιοι ανόητοι συμπεριφέρθηκαν απαράδεκτα στο Μάτι», δήλωσε ο τομεάρχης ‘Αμυνας της Ν.Δ.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

Tags: ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΒΑΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Related Posts

καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές στα δυτικά και ανατολικά, με θυελλώδεις ανέμους

12/02/2026 - 04:31
Αίγυπτος - στρατιωτική εκπαίδευση
ΕΛΛΑΔΑ

Βουλή: Εγκρίθηκαν με πλειοψηφία τα πρωτόκολλα συνεργασίας Ελλάδας – Αιγύπτου στη στρατιωτική εκπαίδευση

11/02/2026 - 16:09
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Αυξημένες νεφώσεις με βροχές – Δείτε αναλυτικά

11/02/2026 - 04:35

Διαβάστε Επίσης

Σκάνδαλο με F-35: Χωρίς ραντάρ παραδίδονται τα νέα stealth μαχητικά αεροσκάφη;

Συνομιλίες Μερτς – Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία θέλει η πλειοψηφία των Γερμανών

ΗΠΑ: «Το NATO πρέπει να βασίζεται στην σύμπραξη όχι στην εξάρτηση των εταίρων»

Naval Group: Ενσωματώνει Τεχνητή Νοημοσύνη σε ναυτικά συστήματα με «όπλο» το cortAIx της Thales

Ουκρανία: Τέσσερις άμαχοι νεκροί στο Ντνιπροπετρόφσκ – Ρωσικές επιθέσεις και στο Κίεβο

Φιντάν: ΗΠΑ και Ιράν δείχνουν ευελιξία για μια πυρηνική συμφωνία – «Αγκάθι» ο εμπλουτισμός ουρανίου

Νετανιάχου: Το Ισραήλ εντάχθηκε στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ [pics, vid]

Ρωσία: Πυρκαγιά σε στρατιωτική εγκατάσταση από επιδρομή ουκρανικών drones [vids]

Top News

Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Αλεξάνδρα Νίκα και Κωνσταντίνο Αργυρό: «Ανυπομονώ να υποδεχθώ τη μικρούλα τους»

Eurovision 2026: Akylas, Marseaux και Evangelia μάγεψαν το κοινό στον α' ημιτελικό - Όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνους

Μαίρη Βιδάλη: Έχω χάσει δουλειές λόγω παρενόχλησης, το αντιμετώπισα και έβαλα τα όριά μου

Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης Μητσοτάκη - Ερντογάν: Η «ελεγχόμενη κρίση», τα ακανθώδη «αλλά όχι άλυτα» ζητήματα και το «αν όχι τώρα, πότε;»

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2023 OnAlert