Φορολογικές δηλώσεις: Τα τεκμήρια γίνονται “παγίδες”

μισθός

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιπλέον φόρο καλούνται να πληρώσουν χιλιάδες φορολογούμενοι. Τα τεκμήρια γίνονται παγίδες και φέρνουν επιπλέον φόρο εισοδήματος. Δάσκαλοι και κηπουροί ανάμεσα στα τεκμήρια. Τι πρέπει να ξέρουν όσοι στέλνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικό σχολείο.

Επιπλέον φόρους καλούνται να πληρώσουν χιλιάδες φορολογούμενοι εξαιτίας του ότι το πραγματικό τους εισόδημα υπολείπεται κατά πολύ ή λίγο από το τεκμαρτό.

Έτσι ένας στους τέσσερις φορολογούμενους πιάνεται κάθε χρόνο στην παγίδα των τεκμηρίων διαβίωσης και επιβαρύνονται με επιπλέον φόρο εισοδήματος.

Διαβάστε αναλυτικά στο Newsit.gr

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης
ΕΛΛΑΔΑ

Γεραπετρίτης: «Βιώνουμε τεκτονικές γεωπολιτικές αλλαγές- Πλήρης υποχώρηση του Διεθνούς Δικαίου και της πολυμέρειας»

Ο υπουργός Εξωτερικών σημειώνει ότι φαίνεται να οδηγούμαστε στην ιδέα της στρατηγικής αυτονομίας και πρέπει να αυξήσουμε τις αμυντικές δαπάνες

ICEYE
ΕΛΛΑΔΑ

ICEYE: Ο ESA επιλέγει την κοινοπραξία ARISE για τον σχεδιασμό του προτύπου της κυρίαρχης Κυβερνητικής Υπηρεσίας Παρατήρησης της Γης της Ευρώπης

Η ICEYE ηγείται του πανευρωπαϊκού βιομηχανικού συνασπισμού για τον καθορισμό της αρχιτεκτονικής του μελλοντικού διαστημικού συστήματος πληροφοριών της ΕΕ