Φωτιά στην Αττική: Στο Λαύριο αντί της Ραφήνας θα καταπλέουν προσωρινά τα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία

Τα πλοία θα δένουν στο Λαύριο για να μην τεθούν σε κίνδυνο οι επιβάτες και να διευκολυνθούν οι πυροσβεστικές επιχειρήσεις στην περιοχή.

πλοία

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με εντολή του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστου Στυλιανίδη, εξαιτίας της δασικής πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βορειοανατολική Αττική, και κατόπιν αιτήματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ), όλοι οι σημερινοί προγραμματισμένοι κατάπλοι και απόπλοι επιβατηγών πλοίων από και προς το λιμάνι της Ραφήνας θα εκτρέπονται προς το λιμάνι του Λαυρίου.

Η αποεπιβίβαση επιβατών και οχημάτων θα γίνεται στο λιμάνι του Λαυρίου προκειμένου να μην τεθούν σε κίνδυνο οι επιβάτες και να διευκολυνθούν οι πυροσβεστικές επιχειρήσεις στην περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελικόπτερο Erickson
ΕΛΛΑΔΑ

Red Code: Σε κατάσταση κινητοποίησης η Αττική και άλλες 5 περιοχές της χώρας αύριο – Αναλυτικά ο Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

Στο πλαίσιο αυτό ο εθνικός μηχανισμός ενεργοποιεί το αναγκαίο ανθρώπινο δυναμικό και τα αντίστοιχα προς τις ανάγκες υλικά και μέσα