OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Healthcare Business Awards 2019: Νέα διάκριση για τη Μονάδα Μαστού του Metropolitan Hospital

10/10/2019 - 16:44
Healthcare Business Awards 2019: Νέα διάκριση για τη Μονάδα Μαστού του Metropolitan Hospital
Share on FacebookShare on Twitter

Η Μονάδα Μαστού του Metropolitan Hospital βραβεύτηκε για τις «βέλτιστες πρακτικές στο πεδίο της υγείας και αξιοσημείωτη προσφορά και όραμα για το μέλλον, με αποδέκτες τους ασθενείς και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο».

«Βέλτιστες πρακτικές στο πεδίο της υγείας και αξιοσημείωτη προσφορά και όραμα για το μέλλον, με αποδέκτες τους ασθενείς και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο». Αυτά είναι τα στοιχεία που αναγνώρισε στην ομάδα της Μονάδας Μαστού του Metropolitan Hospital η κριτική επιτροπή των Healthcare Business Awards 2019, και την έκρινε άξια βράβευσης.

Τα μέλη της Μονάδας Μαστού, με γνώμονα πάντα το όφελος των ασθενών, πραγματοποιούν εδώ και 3,5 χρόνια περίπου, μία καινοτόμο επέμβαση η οποία γίνεται σε λίγα αντίστοιχα κέντρα του εξωτερικού και αφορά στην αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή, σε ένα μόνο χειρουργείο. Η μέθοδος αυτή είναι αποτέλεσμα της διαρκούς αναζήτησης και εφαρμογής των πλέον σύγχρονων τεχνικών και για να ολοκληρωθεί απαιτείται η συνεργασία μιας ολόκληρης ομάδας που περιλαμβάνει αναισθησιολόγο, χειρουργούς μαστού, πλαστικούς χειρουργούς, ειδικούς νοσηλευτές χειρουργείου, εξειδικευμένους νοσηλευτές στις παθήσεις μαστού και πολλούς ακόμα συνεργάτες. Αυτή η ομάδα, η ίδια η οποία έχει βραβευτεί και άλλες φορές, έλαβε μέρος στο διαγωνισμό Healthcare Business Awards 2019 και απέσπασε Bronze βραβείο στον τομέα της Καινοτομίας.

Ο Διευθυντής της Μονάδας Μαστού του Metropolitan Hospital, Χειρουργός Μαστού κ. Βασίλειος Βενιζέλος, δήλωσε: «Η διάκριση αυτή, όπως κάθε διάκριση που αφορά στο Κέντρο Μαστού, είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς, αφορά την ομάδα και τιμά το πνεύμα της. Είναι τιμή μου που είμαι μέλος της. Αυτό το βραβείο, που έρχεται να προστεθεί στα υπόλοιπα βραβεία που έχει αποσπάσει η ομάδα μας, είναι πολύ σημαντικό και δεν θα είναι το τελευταίο. Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση για μεθόδους, τεχνικές και θεραπευτικές παρεμβάσεις πάντα προς όφελος των ασθενών μας και της βέλτιστης προσφοράς σε αυτές».

H βραβευμένη ομάδα αποτελείται από τους: Βασίλη Βενιζέλο Χειρουργό Μαστού, Δημήτρη Αντωνόπουλο Πλαστικό Χειρουργό, Μαρουλιώ Σταθουλοπούλου Χειρουργό Μαστού, Περίανδρο Καραμανή Αναισθησιολόγο.

Η Μονάδα Μαστού του Metropolitan Hospital είναι μια πρότυπη, ολοκληρωμένη δομή που παρέχει σε κάθε γυναίκα εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρόληψης και θεραπείας υψηλού επιπέδου, αναφορικά με την υγεία των μαστών. Ιδρύθηκε το 2014 και ήταν η πρώτη, σε πανελλήνιο επίπεδο, ολοκληρωμένη μονάδα παρακολούθησης, διάγνωσης και αντιμετώπισης παθήσεων που αφορούν αποκλειστικά τον μαστό. Έχει τιμηθεί επανειλημμένα με διάφορα βραβεία σε διάφορα συνέδρια για τις προεγχειρητικές τεχνικές αλλά και για τις σύγχρονες χειρουργικές μεθόδους που εφαρμόζει στις ασθενείς της.

Healthcare Business Awards

Τα Healthcare Business Awards ξεκίνησαν το 2016 και μέσα σε 4 χρόνια έγιναν θεσμός. Φέτος, Πρόεδρος της επιτροπής «Healthcare Business Awards 2019» ήταν η κυρία Φωτεινή Στυλιανοπούλου, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Παστέρ και καθηγήτρια βιολογίας στο ΕΚΠΑ, και μέλη της 26 διακεκριμένες προσωπικότητες της επιστημονικής-ακαδημαϊκής κοινότητας, με δράση ανάλογη με αυτή των βραβευθέντων. Απονεμήθηκαν βραβεία σε συλλόγους ασθενών, μη κυβερνητικούς οργανισμούς, πανεπιστημιακά ιδρύματα, ερευνητικά κέντρα, δημόσια νοσοκομεία, ιδιωτικές κλινικές, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, καθώς και επιχειρήσεις και οργανισμούς εκτός κλάδου υγείας, για επενδυτικές πρωτοβουλίες, κοινωφελείς δράσεις και προγράμματα επικοινωνίας που προώθησαν την κοινωνικά υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και συνέβαλαν στην αναβάθμιση του κλάδου της υγείας. Τιμητικά βραβεία δόθηκαν, μεταξύ άλλων, στους Διασώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για Ανιδιοτελή Προσφορά στην Προστασία της Ζωής, της Υγείας και του Περιβάλλοντος και στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ για τα 100 χρόνια προσφοράς του στην υγεία. Την ευθύνη της διοργάνωσης και της τελετής βράβευσης που έλαβε χώρα στον πολυχώρο Λώλος στην Παιανία είχαν η Bοussias Communications και το Health Daily.

Tags: Metropolitan Hospital

Related Posts

Μητσοτάκης
ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης από Ιορδανία: «Στα Στενά του Ορμούζ πρέπει να επιστρέψουμε στο προηγούμενο status quo»

06/05/2026 - 15:47
THEON
ΕΛΛΑΔΑ

Ισχυρή ανάπτυξη και υψηλή κερδοφορία για τη THEON το Α’ τρίμηνο του 2026

06/05/2026 - 11:09
καιρός
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός σήμερα: Τοπικές βροχές στα δυτικά – Αίθριος στην υπόλοιπη χώρα

06/05/2026 - 04:32

Διαβάστε Επίσης

Μακρόν: Μίλησε με τον πρόεδρο του Ιράν και ζήτησε άμεση αποκατάσταση της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ

Το Ισραήλ έπληξε για πρώτη φορά την Βηρυτό από τότε που κηρύχθηκε εκεχειρία στον Λίβανο: Στόχος διοικητής της Χεζμπολάχ

Τραμπ: Διορία 1 εβδομάδα στο Ιράν για να καταλήξει σε συμφωνία – Αμερικανικές δυνάμεις έπληξαν ιρανικό τάνκερ στον Κόλπο του Ομάν

Κοινές ασκήσεις Ιαπωνίας, Φιλιππινών και ΗΠΑ με το βλέμμα στην Κίνα: Εκτοξεύθηκε Tomahawk από σύστημα Typhon

Washington Post: Το Ιράν έχει χτυπήσει 228 εγκαταστάσεις και εξοπλισμούς των ΗΠΑ σε όλη τη Μέση Ανατολή

Πολύ αισιόδοξος ο Τραμπ για συμφωνία με το Ιράν: «Θα μας παραδώσουν το εμπλουτισμένο ουράνιο»

Kizilelma: H Ινδονησία αγοράζει 12 τουρκικά μαχητικά drones – Το 2028 ξεκινούν οι παραδόσεις

Μάλι: Συλλήψεις και απαγωγές αντιφρονούντων και στρατιωτικών από τη χούντα μετά τις επιθέσεις των τζιχαντιστών

Top News

Eurovision 2026 - Akylas: Βίντεο «trailer» 30 δευτερολέπτων από την δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής

Μιχάλης Ρακιντζής για τη συμμετοχή του στη Eurovision: «Δεν υπήρχε κάτι που να πήγε καλά - Όλο αυτό ήταν μια φοβερή δυσφήμιση»

Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της έγινε 3 και το γιόρτασαν με μία εντυπωσιακή τούρτα - Δείτε εικόνες

Ηράκλειο: Η στιγμή της εν ψυχρώ δολοφονίας του 21χρονου από τον 54χρονο δράστη στη μέση του δρόμου

OnAlert

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
    • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΗΤ
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.242057

© 2026 OnAlert