OnAlert
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
OnAlert
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
No Result
View All Result
OnAlert
No Result
View All Result
Home ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε στα ανοιχτά του Πόρου – Νεκροί οι τρεις επιβαίνοντες

2019/08/20 - 19:05
Ελικόπτερο
Share on FacebookShare on Twitter

Ένα ιδιωτικό ελικόπτερο έπεσε στον Πόρο κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Είχε προηγηθεί πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια. Γενικό μπλακ άουτ στο νησί. Την ώρα αυτή διεξάγονται έρευνες για τα άτομα τα οποία επέβαιναν στο ελικόπτερο. Η πτώση έγινε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και στο Γαλατά.

Σύμφωνα με το δήμαρχο Πόρου αυτή τη στιγμή υπάρχει κινητοποίηση του λιμενικού με βάρκες και δύτες για να μπορέσουν να δουν πόσοι ήταν οι επιβάτες του ελικοπτέρου, το οποίο έχει πέσει ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο, και αν υπάρχει δυνατότητα απεγκλωβισμού τους. Στην περιοχή του Γαλατά βρίσκεται ασθενοφόρο. Το ελικόπτερο βρήκε σε καλώδια της ηλεκτροδότησης του Πόρου με τον Γαλατά και στη συνέχεια έπεσε στη θάλασσα. Οι επιβαίνοντες σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ανέρχονται στους τέσσερις.

Οι πρώτες εικόνες του ελικοπτέρου που έπεσε στον Πόρο https://t.co/wLdbcVpomz #Ant1news @ANT1TV pic.twitter.com/fHv6HZ1ZSe

— Antenna News (@AntennaNews) August 20, 2019

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων στο σημείο σπεύδουν 6 πλωτά του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ιδιωτικά μέσα.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων από το πολιτικό ελικόπτερο που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Πόρου, συμμετέχει και ένα super puma της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το στρατιωτικό ελικόπτερο απογειώθηκε στις 15.43, σύμφωνα με ενημέρωση από το Πεντάγωνο.

Δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας επέβαιναν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο πολιτικό ελικόπτερο που στις 15:40 έπεσε στη θαλάσσια περιοχή νότιας της εισόδου στο λιμάνι του Πόρου.

Στο σημείο έχουν εντοπιστεί συντρίμμια ενώ κατά πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα.

Στην περιοχή είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό των επιβατών του ελικοπτέρου ενώ στην περιοχή βρίσκεται πλωτό του λιμενικού και πραγματοποιεί έρευνες ιδιώτης δύτης. Στο σημείο του συμβάντος αναμένεται και κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών.

Ανασύρθηκαν νεκροί οι επιβαίνοντες 

Ανασύρθηκαν οι σοροί των τριών επιβαινόντων του ελικοπτέρου που κατέπεσε στον Πόρο. Νεκροί ο Έλληνας χειριστής και οι δυο Ρώσοι επιβαίνοντες που είχαν κατεύθυνση το αεροδρόμιο. Το ελικόπτερο ακούμπησε τα καλώδια της ΔΕΗ και έπεσε στη θάλασσα. Μεγάλα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζει ο Πόρος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά δύο Ρώσοι και ένας Έλληνας.

Κατά πάσα πιθανότητα το ελικόπτερο ακούμπησε σε καλώδια της ΔΕΗ και αφού έκανε μία περιστροφή έπεσε στη θάλασσα. Στις έρευνες συμμετέχουν έξι πλωτά του Λιμενικού, έξι ιδιωτικά σκάφη, τρείς λάντζες, δύτες της Ομάδας Υποβρυχίων Αποστολών και ελικόπτερο Super Puma.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags: ΕΚΤΑΚΤΟΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΠΟΡΟΣ

Related Posts

Πάιατ Μητσοτάκης
ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Πάιατ: Στο τραπέζι οι τουρκικές προκλήσεις και οι επιστολές σε ΟΗΕ

2019/12/10 - 19:22
Παυλόπουλος
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο ηχηρό μήνυμα Παυλόπουλου στην Τουρκία: Θα υπερασπιστούμε σύνορα, υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ

2019/12/10 - 16:17
Εθνικό Συμβούλιο
ΕΛΛΑΔΑ

Δένδιας: Στο Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής διαπιστώθηκε εθνική σύμπνοια και ομόνοια

2019/12/10 - 16:48

Διαβάστε Επίσης

Ρωσία: Βαριές ποινές στη δίκη για την επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης το 2017

Σομαλία: Ένοπλη επίθεση ισλαμιστών ανταρτών σε ξενοδοχείο

Συνάντηση Μητσοτάκη – Πάιατ: Στο τραπέζι οι τουρκικές προκλήσεις και οι επιστολές σε ΟΗΕ

La Repubblica: Η Ιταλία απέστειλε φρεγάτα στην Κύπρο

Ρωσία: Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν για τη Λιβύη τις ερχόμενες μέρες

Σπουδαστές του NATO επισκέφθηκαν του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας [pics]

Ξεσπάθωσε ο Τραμπ με το «γελοίο κυνήγι μαγισσών» που στήθηκε εναντίον του

Χιλή: Η ΠΑ ανακοίνωσε τη συντριβή του C-130 με τους 38 επιβαίνοντες – Έρευνες για τυχόν επιζώντες

OnAlert

© 2019 OnAlert

  • Όροι χρήσης
  • Επικοινωνία

No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΥΠΡΟΣ
    • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ΝΑΤΟ
  • ΜΙΣΘΟΙ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
  • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΥΕΘΑ
    • ΓΕΕΘΑ
    • ΓΕΣ
    • ΓΕΝ
    • ΓΕΑ
  • ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ
  • ΑΠΟΨΗ
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

© 2019 OnAlert