Κακοκαιρία Ελπίς: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών σε σημεία της Εθνικής Οδού λόγω σφοδρής χιονόπτωσης

Η κακοκαιρία έφερε απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θήβας από το ύψος του πρατηρίου CYCLON στο ρεύμα προς Θήβα

Κακοκαιρία / Αθηνών - Λαμίας

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κακοκαιρία Ελπίς που «σφυροκοπά» και την Αττική επέβαλε την απαγόρευση κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη και από τον κόμβο Οινοφύτων στο ρεύμα προς Αθήνα.

Λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και με απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, η κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων γίνεται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Παράλληλα, η κακοκαιρία έφερε απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Θήβας από το ύψος του πρατηρίου CYCLON στο ρεύμα προς Θήβα.

Επίσης, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:

– Στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα.

– Στην οδό Διονύσου, από το ύψος του 414 ΣΝΕΝ προς τον Άγιο Πέτρο.

(Φωτο Αρχείου)

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ