Νέα κυβέρνηση: Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ο Αλκιβιάδης Στεφανής;

Το απόγευμα, λίγο μετά τις 18:00, αναμένεται να ανακοινωθεί το νέο κυβερνητικό σχήμα, μετά τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκης και της Νέας δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ωστόσο οργιάζουν οι φήμες για τα ονόματα που θα κληθούν να υπηρετήσουν σε υπουργικό θώκο.

Όπως ήδη έχει αναφέρει το OnAlert πιθανότερος για υπουργός Εθνικής Άμυνας φέρεται ο μέχρι χθες τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας για θέματα Εθνικής Άμυνας, Βασίλης Κικίλιας.

Τις τελευταίες ώρες πάντως υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται οι «καραμπόλες» για τον σχηματισμό κυβέρνησης να οδηγήσουν τον κ. Κικίλια σε άλλο υπουργείο.

Το σενάριο πάντως που κερδίζει έδαφος, είναι να αναλάβει υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ο πρώην Αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Ο κ. Στεφανής είναι βαθύτατος γνώστης των θεμάτων Άμυνας, ενώ η αποστρατεία του τον Ιανουάριο του 2019 είχε προκαλέσει έκπληξη.

Τότε ο Στρατηγός ε.α. και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής είχε αποχαιρετήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις με ένα μήνυμα στο facebook που είχε προκαλέσει αίσθηση.

«Να υπηρετείς την Πατρίδα αξίζει. Και όταν κάτι αξίζει να το κάνεις, τότε αξίζει και να το παρακάνεις! Μετά από 40 και πλέον χρόνια, μόνο υπερηφάνεια για τον Ελληνικό Στρατό!», είχε αναφέρει.