Ο ΥΕΘΑ στο προσκύνημα τμήματος του Τιμίου Σταυρού στον Ι.Ν. Παντανάσσης στο στρατόπεδο «Παπάγου»

Ακολούθησε προσκύνηση του Τιμίου Σταυρού από το Στρατιωτικό και το Πολιτικό Προσωπικό

Ο ΥΕΘΑ στο προσκύνημα τμήματος του Τιμίου Σταυρού στον Ι.Ν. Παντανάσσης στο στρατόπεδο «Παπάγου»

Προσθήκη του onalert.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε τμήμα του Τιμίου Σταυρού, προερχόμενο από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, το οποίο εκτέθηκε σε προσκύνημα στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης εντός του Στρατοπέδου «Παπάγου».

Το ιερό κειμήλιο μετέφερε ο ιερέας Δημήτριος Λουπασάκης ενώπιον ολιγομελούς τμήματος αποδόσεως τιμών. Στην υποδοχή συμμετείχαν επίσης, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ.

Ακολούθησε προσκύνηση του Τιμίου Σταυρού από το Στρατιωτικό και το Πολιτικό Προσωπικό που υπηρετεί στο Υπουργείο και στα Γενικά Επιτελεία συμφώνως προς τα ισχύοντα μέτρα για τον περιορισμό και τη διάδοση του στελέχους κορωνοϊού “Covid-19” και την αποφυγή του συνωστισμού.

 

Ακολουθήστε το onalert.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την άμυνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης
ΕΛΛΑΔΑ

Γεραπετρίτης: «Βιώνουμε τεκτονικές γεωπολιτικές αλλαγές- Πλήρης υποχώρηση του Διεθνούς Δικαίου και της πολυμέρειας»

Ο υπουργός Εξωτερικών σημειώνει ότι φαίνεται να οδηγούμαστε στην ιδέα της στρατηγικής αυτονομίας και πρέπει να αυξήσουμε τις αμυντικές δαπάνες

ICEYE
ΕΛΛΑΔΑ

ICEYE: Ο ESA επιλέγει την κοινοπραξία ARISE για τον σχεδιασμό του προτύπου της κυρίαρχης Κυβερνητικής Υπηρεσίας Παρατήρησης της Γης της Ευρώπης

Η ICEYE ηγείται του πανευρωπαϊκού βιομηχανικού συνασπισμού για τον καθορισμό της αρχιτεκτονικής του μελλοντικού διαστημικού συστήματος πληροφοριών της ΕΕ